Szerokie pasmo w Polsce to 1,93 Mb/s

Start Forum Operatorzy Internet mobilny Szerokie pasmo w Polsce to 1,93 Mb/s

Przeglądanie wątków odpowiedzi 2
  • Autor
    Wpisy
    • #150301 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Liczba użytkowników dostępu szerokopasmowego przekroczyła 500 mln w Q3’2010. Dynamiczny rozwój w krajach azjatyckich sprawia, że zwiększa się udział technologii FTTx. Polska jest jednym z europejskich liderów mobilnych połączeń internetowych – wynika z raportu „The State of The Internet” firmy Akamai.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #242689 Odpowiedz
      webis
      Członek

Prędkość Internetu około 2 Mb/s to ja miałem jakieś 5 lat temu, ale to pewnie dlatego, że mieszkam w mieście i nigdy nie miałem problemów z dostępem do Sieci. Mieszkańcy mniejszych miast i wsi nadal są w Polsce dyskryminowani i muszą się zadowolić tym, co mi było oferowane lata temu. Witamy w Polsce.

• #242724 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

W3 wcale nie jest taka zła,ale w niektórych miejscach pleyowi do pięt nawet nie dorastają.Właśnie tak jest u mnie z internetem.Jeśli chodzi o jakośc rozmów,a raczej zasięg to też mają lepszy od plusa z punktu widzenia abonenta,bo jest plus i zasięg pleya w miejscach gdzie plusowy zasięg nie dociera i nigdy go tam nie było,a pley jest i to nawet 3G.Wszystko zależy od lokalizacji.Szczyt zacofania ,jakości rozmów i neta to Orange.Zero inwestycji od 10 lat.Jadą na tym co odziedziczyli po Idei.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 2
Odpowiedz na: Szerokie pasmo w Polsce to 1,93 Mb/s
Twoje informacje: