Szczęśliwa Godzina w prezencie od Orange -Regulamin

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Szczęśliwa Godzina w prezencie od Orange -Regulamin

Przeglądanie wątków odpowiedzi 24
  • Autor
    Wpisy
    • #153440 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Dziś rusza dla wszystkich posiadaczy ofert na kartę w Orange promocja o nazwie Szczęśliwa Godzina. Prezent, będzie przyznawany niespodziewanie i za darmo. Obdarowanym daje możliwość rozmawiania przez godzinę za 5 gr/min w sieci Orange.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #187746 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Wygląda to nawet spoko, rozumiem, że jedynym warunkiem udziału w promocji jest posiadanie aktywnego konta w orange?

• #187747 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Jak wynika z informacji Jabczyńskiego, nie trzeba niczego aktywować, tylko czekać, aż Orange wylosuje/wybierze nas, a może los do nas uśmiechnie i można gadać taniej. :)Niespodzianka to niespodzianka

• #187748 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Jak widać operatorzy lubuja się w takich promocjach dla wybranych. Podobnie robi heyah czy P

lus dla karciarzy przysyłając SMSa np. o dodatkowym doładowaniu 100% gdy doładujemy np. w ciągu 5 dni od otrzymania SMSa z zaproszeniem do skorzystania z oferrty. Trochę to lepsze, bo nic nie trzeba robić tylko czekać:)

• #187749 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

I co będą spamowali smsami ze mam godzine za 5 gr. Oferta marna. Jedyny plus jej tak ze zawsze lepsze to niz nic.

• #187750 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Ciekawe tylko , ile takich godzin mają do rozdania. Może się okazać, że niewiele a cała akcja to bardziej marketingowa opcja

• #187753 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

No jeżeli zdecydowali się na wprowadzenie takiej promocji, to chyba tych godzin mają dość sporo. No zobaczymy, jak to będzie wyglądać "w praniu". Sam pomysł zły nie jest

• #187754 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Szczęśliwe godziny będą pewnie między 1 w nocy a 5 rano.

• #187755 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

No a skąd takie założenie, że te godziny będą w takich hardkorowych porach. Narzekanie to chyba jednak polska specyfika. Według mnie to całkiem dobra promocja, bez wielkiego szaleństwa, ale zawsze jakieś urozmaicenie.

• #187756 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Wolałbym żeby w Orange były jasne i przejrzyste zasady kiedy i za ile dzwonię i bez pakietów. Np. dzwoniąc do kogoś w Orange, automatycznie stawka naliczana jest po 5gr/min, na stacjonarne 10gr/min, a do innych sieci np. 29gr/min. Mnie pakiety, oraz zabawa w kotka i myszkę o której i za ile do kogo dzwonię dobijają. Czy wyrobię się w czasie? Albo czy mam minuty w pakiecie jeszcze, czy już dzwonię po większej stawce do sieci. Wciąż nie ma sieci idealnej, choć jak wiadomo wszystkim i tak się nie dogodzi, ale z drugiej strony widać że Orange stara się wprowadzić coś nowego. Tylko jakoś tak dziwnie jak dla mnie. Może to jest przymiarka do wprowadzenia 5gr/min. w sieci w przyszłości ???

Pozdrawiam.

• #187759 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Też chciałbym mieć jasną i przejrzystą stawkę za połączenia. Popieram 🙂

• #187760 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Może kiedyś coś takiego będzie, ale nie w Orange…

• #187761 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Po lekturze regulaminu, znowu mam bardzo specyficzną promocje. Czemu to operator decyduję, kiedy będę miał tańsze rozmowy? i czemu musze to wykorzytac w godzinę , a nie godzinę łącznie na przestrzeni np. 14 dni? z tych powodów nie uważam tej oferty za godną uwagi

• #187762 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

lolek: bo to chodzi o to, że to ma być coś w rodzaju niespodzianki. Więc bonus dostajesz w nieoczekiwanym momencie. Dla mnie to nawet ciekawy pomysł, nie pamiętam, żeby któryś z opów miał coś podobnego…

• #187763 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

pomysł tak samo ciekawy jak i minuty za minuty…

• #187764 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

rysioo, bo normalny operator pozwala użytkownikowi zaplanować swoją taryfę. W Tak Taku Godziny za grosze są od ponad roku, przez większość czasu były za 29gr/h. I to jest stała oferta, a nie uzależniona od rosyjskiej ruletki czy widzimisię operatora.

• #187765 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Niespodzianka raczej beznadziejna, bo może przyjść info, wtedy gdy ktoś będzie w szkole lub pracy i nici z tej oferty. Jak dla mnie bez pomyślunku.

• #187766 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

@Robo Ale zamieszanie można zrobić !!! Ten czas to będzie wtedy kiedy ruch w sieci jest najmniejszy czyli w nocy !

• #187767 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Pewnie tak:) ale żadna to łaska bo w TT jest godzina za 99groszy i można dzwonić kiedy się chce a nie czekać aż operator na to pozwoli w dodatku za aż 5gr/minuta 🙂

• #187768 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

przecież to jest usługa dodatkowa, jako bonus należy ją traktować. Wydaje mi się że może się zdarzyć że się przyda i trafią z tym. Z drugiej strony op do krozystania nie zmusza.

• #187769 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Robo, ale w tt jak do kogoś dzwonisz na Erę żeby przysłowiowe dwa słowa powiedzieć, albo o coś się spytać, to 99 gr. tracisz od razu. Albo jak na pocztę głosową się natniesz, też tracisz 99 gr. Mogliby jakoś inaczej to rozwiązać, 29 gr było lepsze i kasa wolniej ubywała, ale dla operatora to było gorsze rozwiązanie. Może lepiej by było gdyby za pierwszą minutę było liczone 29 gr, a od drugiej 99 gr (ale bez 29 gr. za pierszą minutę), podzielić to naliczanie po prostu. To takie moje gdybanie, bo szkoda jak od razu traci się 99 gr…

• #187770 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Beznadzieja, bo to operator daje ochłap komu chce i kiedy chce, a nie kiedy abonent potrzebuje. Dla mnie to "szydercza" promocja.

• #187771 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

też mi promocja – łaskawcy dają godzinę narzucając kiedy masz zadzwonić, żeby z niej skorzystać. Tragedia.. jak ktoś gada godzinami to już lepsze będą GZG w TT…

• #187772 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

W szczęśliwej godzinie w Orange można przez godzinę od otrzymania smsu od opa rozmawiać za 5 gr, ale za minutę. Kolejna pokręcona i niezbyt potrzebna promocja w Orange, jak pakiety jednodniowe. Gdyby wprowadzili rzeczywiście coś na kształt Godzin za Grosze w Tak Taku i 5gr za połączenie z godzinnym taktowaniem…ale tu tyle kosztuje minuta.

• #246071 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Szukam kogoś komu po tej darmowej godzinie zniknęły pieniądze z konta,dokładnie tyle ile kosztuje godzina rozmowy tj.około 25 zł.Jak dla mnie to złodziejstwo.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 24
Odpowiedz na: Szczęśliwa Godzina w prezencie od Orange -Regulamin
Twoje informacje: