Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Świąteczny serwis Play
- Ten temat ma 7 odpowiedzi, 2 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 17 lat, 8 miesięcy temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
KlucznikPod adresem http://www.swietawplay.pl, czwarty operator komórkowy uruchomił dla swoich klientów świąteczny serwis. Za pośrednictwem serwisu w symboliczny sposób zawieszamy na niebie gwiazdę z życzeniem dedykowanymi najbliższym.
-
Anonimowy
GośćNa niebie pojawiają się gwiazdki, a nie gwizdki… Pozdrawiam 😉
-
Anonimowy
GośćNo tak, znalazł się taki, co czepia się braku jednej literki :p
Ale trzeba przyznać – "gwizdki" jeszcze nigdy nie wypatrywałam 🙂
-
Anonimowy
Gośćściągają od innych opów z tym serwisem. play podupada ostatnio. problemy występują z prędkościami transferów, co z tego że tanio skoro często nie działa i zrywa połączenia, w ofercie występują telefony widmo. chwalą się 2mln klientów, nic dziwnego skoro sami rozdają za darmo startery na ulicach.
-
Anonimowy
Gośćspoko, akurat nie jestem z Wawy , więc bardzo mnie cieszy możliwość życzeń w metrze 🙂 to już Era ma ciekawszy serwis tego typu – więcej kontentu atrakcyjnego nie tlyko dl a warszawiaków
-
Anonimowy
GośćMoze i dobra oferta i fajny pomysl ale nie wyobrazam sobie szukac swojej gwiazdki.Poza tym ja jestem w Simplusie bo tam mam lepszą świateczna oferte.
-
Anonimowy
GośćNo w sumie teraz to rzeczywiście wszystkie opy mają jakieś świąteczne serwisy. Tyle, że np mobilking ma taki sajt w zupełnie innym klimacie…różne sondy mają: na najlepsze męskie życzenia, najgorszy męski prezent itp 🙂 Coś w stylu, jak przetrwać święta….:)
-
Anonimowy
GośćCzy ja wiem, swiateczne oferty to podstawa, jedni daja naprawde spoko oferty, telefony z nawigacja itd uruchamiaja specjalne serwisy, co jak co, jednak na moj gust przydalo by sie aby Play poprawil swoj zasieg netu mobilnego
-
-
AutorWpisy