Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Świąteczne Podwojenie w pre-paidach sieci Era
- Ten temat ma 13 odpowiedzi, 3 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 16 lat, 8 miesięcy temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
Klucznik -
Anonimowy
GośćCo ma zrobić użytkownik tik taka żeby mu się wydawało, że
ma takie same ceny za minutę jak we freszu ?" Skreślić" z
konta tik taka 25 pln , potem ponownie wpłacić na to konto
pewną sumkę wiekszą od 25 pln W ten sposób wydawało
mu się będzie, ze coś dostał za darmo. Ilu się na tą
manipulację znowu nabierze ?
-
Anonimowy
GośćJednym slowem po podwojnym uzytkownicy Tak tak maja 14,5 grosza za minute do wszystkich poza PlayDresem…
-
Anonimowy
GośćZawsze to podwojenie, ale za każdym razem era pogarsza tę ofertę. Tym razem trzeba czasem na siłe wygadać/roztrwonić swoje konto by dostać coś dodatkowego. Pre-paidy mają Ci którzy chomikują swoje doładowania, tutaj Era każe po prostu je wygadać lub przeznaczyć na cokolwiek, aby obniżyć je do 25 zł, a następnie wspaniałomyślnie podwoi kolejne doładowanie 🙂
-
Anonimowy
Gośćjednak zauważcie, że inne sieci nie dają 100 % do innych sieci i bez terminu ważności. to pozytywnie wyróżnia tą promocję
-
Anonimowy
GośćNo to się fundacje Polsatu i TVN wzbogacą 🙂
-
Anonimowy
GośćNie przesadziajcie z tym "na siłę"… można sobie wykupić pakiet lojalnościowy za 21 złotych i do tego albo wygadać 4 złote albo dokupić p[powiedzmy pakiet sms-owy i po kłopocie – minuty zostają a konto uszczuplone wiec nie koniecznie trzeba gadać na siłę albo wysyłać SMS-y premium – no chyba ze ktoś ma TakTak Hot – ale to już jego wybór!
-
Anonimowy
GośćZ wydaniem kasy raczej problemu nie będzie. Jakiś haczyk w sumie też musi być bo i tak dużo ostatnio dawali. Można znowu nabić sobie konto i nie przejmować się przez dłuższy okres o jego stan, więc oferta na +
-
Anonimowy
GośćJest przecież też bonus 100 minut przyznawany do doładowania powyżej 50zł, więc można ładnie na tym wyjść. A wydanie 25zł? Pikuś. W NTT rezygnujesz GZG i wykupujesz pakiet lojalnościowy (21zł), albo kupujesz inne pakiety minutowe. Resztę łatwo wydzwonić. W Hot też można wykupić pakiet sms. Problemu nie widzę, warunki proste, a podwójne doładowania to najlepsza promocja bonusowych doładowań, bo ekstra kasa jest na wszystkie usługi.
-
Anonimowy
Gośćco zrobic jak mam na koncie 1 zl doladuje 25 i obnize w jeden dzien o 25 i doladuje np za 50 czy mi uwzglednia bo doladowalem w sumie 2 razy w okresie od 7 do 13 za 25 i 50? kto zna odp??
-
Anonimowy
GośćPowinni uwzględnić, bo do promocji kwalifikują się ci, którzy obniżą stan konta o 25 zł w określonym czasie. Pierwsze doładowanie na pewno nie będzie promowane, bo nie zszedłeś ze stanem konta o 25zł- bo nie miałeś z czego 😉
-
zypolek
CzłonekWarunki spełniasz, więc czemu mieliby się nie zgodzić? Jeśli konto zostanie obniżone o 25 zł i doładujesz za 50 zł to otrzymasz 50 zł bonusu do wszystkich.
-
Anonimowy
GośćWarunkiem skorzystania z promocji jest obniżenie stanu konta o 25zł, więc jeśli tych funduszy się nie posiada- trzeba doładować. podwójne kumuluje się z megadoładowaniem, więc można na jednym ogniu upiec dwie pieczenie: dostać podwójne i dodatkowo bonus 100 minut do sieci i na stacjonarne.
-
Anonimowy
GośćKupiłem pakiet lojalnościowy, resztę wydzwoniłem, doładowałem konto- prosto i bezproblemowo. Myślałem, że podwojenia nie będzie, a jednak.. miła niespodzianka. Brawo Era, najlepsza tego typu promocja 🙂
-
-
AutorWpisy