SuperEs wciąż w akcji! -video

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi SuperEs wciąż w akcji! -video

Przeglądanie wątków odpowiedzi 6
  • Autor
    Wpisy
    • #152900 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

5 marca rusza kolejna odsłona kampanii reklamowej marki 36.6. Nowy superbohater – SuperEs – promuje usługę Esy Floresy: nieograniczoną liczbę sms-ów w sieci Plus, które można wysyłać przez 30 dni za jedyne 3 zł. Kampania potrwa do początku kwietnia.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #191548 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Oferta nawet nie średnia (widac, ze skierowana do młodych) a reklamy tez nie powalają na kolana!

Nie rozumie sensu tego MVNO czy czym to jest 🙂

• #191549 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

cieniutka oferta

• #191550 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Reklma jest naprawdę śmieszna i z pomysłem:)Turbo Dymo też był fajny…a oferta naprawdę spoczko:)Brawo Plus:)

• #191551 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Kompletnie beznadziejna ta reklama tak samo jak cały ten ich SuperES, mogliby przynajmniej coś innego, nowego wymyślić, bo to już jest od początku tej oferty. Mi najbardziej brakuje tańszych połączeń i pakietów sms do wszystkich sieci, również do Play. Kompletna beznadzieja… Myślę o zmianie operatora…

• #191552 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

36 numerów w paczce gadczce x 1 złoty (na 3 miesiace) = 36złotych w plecy pomnozmy to przez 4 kwartały 144 złotye i to ma być oferta ?

To juz lepszy jest Orange POP bo nie trzeba wszystkiego ustawiac, komu sie chce wpisywac kazdy numer po kolei ?

Play Rulez bez gwiazdek itp.

• #191553 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Tu za smsy trzeba płacić 3 zł / 30dni. W Heyah smsy w sieci są zawsze darmowe, trzeba mieć tylko konto aktywne na połączenia wychodzące. I do tego można wybrać darmowy numer lub darmowe połączenia w całej sieci, w zależności od wysokości doładowania. Przydałby się mały refresh oferty 36,6.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 6
Odpowiedz na: Odpowiedź #191550 w SuperEs wciąż w akcji! -video
Twoje informacje:

Anuluj