Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › SuperEs wciąż w akcji! -video
- Ten temat ma 6 odpowiedzi, 2 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 16 lat, 6 miesięcy temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
Klucznik -
Anonimowy
GośćOferta nawet nie średnia (widac, ze skierowana do młodych) a reklamy tez nie powalają na kolana!
Nie rozumie sensu tego MVNO czy czym to jest 🙂
-
Anonimowy
Gośćcieniutka oferta
-
Anonimowy
GośćReklma jest naprawdę śmieszna i z pomysłem:)Turbo Dymo też był fajny…a oferta naprawdę spoczko:)Brawo Plus:)
-
Anonimowy
GośćKompletnie beznadziejna ta reklama tak samo jak cały ten ich SuperES, mogliby przynajmniej coś innego, nowego wymyślić, bo to już jest od początku tej oferty. Mi najbardziej brakuje tańszych połączeń i pakietów sms do wszystkich sieci, również do Play. Kompletna beznadzieja… Myślę o zmianie operatora…
-
Anonimowy
Gość36 numerów w paczce gadczce x 1 złoty (na 3 miesiace) = 36złotych w plecy pomnozmy to przez 4 kwartały 144 złotye i to ma być oferta ?
To juz lepszy jest Orange POP bo nie trzeba wszystkiego ustawiac, komu sie chce wpisywac kazdy numer po kolei ?
Play Rulez bez gwiazdek itp.
-
Anonimowy
GośćTu za smsy trzeba płacić 3 zł / 30dni. W Heyah smsy w sieci są zawsze darmowe, trzeba mieć tylko konto aktywne na połączenia wychodzące. I do tego można wybrać darmowy numer lub darmowe połączenia w całej sieci, w zależności od wysokości doładowania. Przydałby się mały refresh oferty 36,6.
-
-
AutorWpisy