Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Streżyńska nie jest zaskoczona protestem Ery ws. MTR
- Ten temat ma 10 odpowiedzi, 3 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 17 lat, 7 miesięcy temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
Klucznik -
Anonimowy
GośćTo nie operatorzy płacą tylko my płacimy.
Połączenia do PLAY są dużo droższe właśnie z tego powodu.
Jeśli państwo chce ułatwiać budowę sieci to niech da jakieś ulgi podatkowe dla nowych operatorów, a nie okrada ludzi.
Trudno moim zdaniem inaczej to określić.
Niestety u nas ciągle politycy mają "super" pomysły w całości finansowane z naszych pieniążków.
-
Anonimowy
Gośćdziałania UKE są nie w porządku. Dlaczego wybrani operatorzy, Ci "mniejsi" mają mieć o 150% lepszą pozycję przez takie właśnie, lepsze dochody z tytułu MTR?
-
Anonimowy
Gośćdobry tytuł – Streżyńska nie jest zdziwiona, bo wie jakie ulgi ma P4 i CP, obsługiwane przez jej kolege p.Woźnego. I wszyscy operatorzy mają tego dosyć
-
Anonimowy
GośćW sumie to się dziwię, że o tak poważnych kwotach można decydować wg uznania jednej osoby.
-
Anonimowy
GośćLobby3 ostro dziala..nowy prezes uke zapewne wezmie strone3znajac praktyczne realia
-
Anonimowy
GośćLobby3 ostro dziala..nowy prezes uke zapewne wezmie strone3znajac praktyczne realia
-
Anonimowy
GośćMimo wyższej stawki to i tak PLAY więcej transferuje pieniędzy do wielkiej 3 z racji ich kilkunastomilionowej bazy klientów
-
Anonimowy
Gośćja tam tez sie nie dziwie erze, ulgi p4 i polsat ma narpawde duze w dodatku te przechery z przetargiem czestotliwosci w ktorej wygral p4 wraz z jakims aero2, nie nie cos nie tak
-
johnny-18
Członekwg mnie jak chcą dac nowym szansę, to niech dadzą im MTR wyższe np o 10-20% a nie ponad 100…
-
Anonimowy
GośćNie wiem czemu tak bardzo narzekacie na to Play ma malo abonentow dla nas abonentow np. pomaranczki jest dużo lepiej mamy tansze stawki za polaczenia a to jest chyba najwazniejsze? Ja nie narzekam, mam 25 gr za minute do wszystkich.
-
-
AutorWpisy