Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Startery Play Fresh 2500 minut na rok
- Ten temat ma 7 odpowiedzi, 3 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 16 lat, 11 miesięcy temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
Klucznik -
Anonimowy
GośćAle się zagalopowali taka oferta i taka cena :/ 500zł za starter płacić to naprawdę burżuazyjna oferta. Pomysł z taka ceną i od razu opłatą za to nie wiem skąd wzięty ale tą ofertą znowu pokazali że coraz to gorzej u nich.
-
Anonimowy
GośćOczywiście kolega policzył sobie że wychodzi 18gr DO WSZYSTKICH ważne przez rok? Moim zdaniem oferta ciekawa 🙂 ale nie znowu jakaś SUPER! 🙂
-
Anonimowy
Gośćjak policzysz z opłatą dystrybucyjną to wyjdzie 20gr/min. Oferta dla tylko nielicznych.
-
Anonimowy
Gość20gr to i tak jest dużo biorąc pod uwagę że trzeba zapłacić z góry za wszystko. W Heyah po podwójnym można osiągnąć 14groszy!
-
Anonimowy
GośćNick – przez 4 miesiące tą stawkę osiągniesz. Jak ni będzie kolejnego 2xHeyah będzie drożej.
-
Fawu
UczestnikPodobne, takie CÓŚ jest w ofercie mBanku: 1000 minut w zestawie z telefonem
-
Anonimowy
Gośćale kto płaci tyle za starter? to już dla mnie jest dziwne. Promocja spoko ale dla mnie szału nie ma. mogli być coś częściej dawać jakieś mniejsze promocje niż "zaskakiwać" nie wiadomo czym. Orange na tym dobrze wychodzi, wprowadza jakieś 10% i happy day w jednym momencie, przynajmniej głośno jest o nich cały czas.
-
-
AutorWpisy