Startery Play Fresh 2500 minut na rok

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Startery Play Fresh 2500 minut na rok

Przeglądanie wątków odpowiedzi 7
  • Autor
    Wpisy
    • #154598 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Oferta skierowana jest dla Klientów ING Programu bankujesz – kupujesz. Starter Play Fresh znajdujący się w zestawie posiada 2503 minuty na rozmowy ważne przez rok. Kosztuje 475 zł + opłata dystrybucyjna. Minuty możesz wymienić na SMS-y lub MMS-y.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #181640 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Ale się zagalopowali taka oferta i taka cena :/ 500zł za starter płacić to naprawdę burżuazyjna oferta. Pomysł z taka ceną i od razu opłatą za to nie wiem skąd wzięty ale tą ofertą znowu pokazali że coraz to gorzej u nich.

• #181641 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Oczywiście kolega policzył sobie że wychodzi 18gr DO WSZYSTKICH ważne przez rok? Moim zdaniem oferta ciekawa 🙂 ale nie znowu jakaś SUPER! 🙂

• #181643 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

jak policzysz z opłatą dystrybucyjną to wyjdzie 20gr/min. Oferta dla tylko nielicznych.

• #181644 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

20gr to i tak jest dużo biorąc pod uwagę że trzeba zapłacić z góry za wszystko. W Heyah po podwójnym można osiągnąć 14groszy!

• #181645 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Nick – przez 4 miesiące tą stawkę osiągniesz. Jak ni będzie kolejnego 2xHeyah będzie drożej.

• #181646 Odpowiedz
      Fawu
      Uczestnik

Podobne, takie CÓŚ jest w ofercie mBanku: 1000 minut w zestawie z telefonem

• #181647 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

ale kto płaci tyle za starter? to już dla mnie jest dziwne. Promocja spoko ale dla mnie szału nie ma. mogli być coś częściej dawać jakieś mniejsze promocje niż "zaskakiwać" nie wiadomo czym. Orange na tym dobrze wychodzi, wprowadza jakieś 10% i happy day w jednym momencie, przynajmniej głośno jest o nich cały czas.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 7
Odpowiedz na: Startery Play Fresh 2500 minut na rok
Twoje informacje: