- Ten temat ma 9 odpowiedzi, 2 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 16 lat, 3 miesiące temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
Klucznik -
Anonimowy
GośćKlasyczny tani telefon dla klienta pre-paid. Myślę, że ma szansę by trafić do klientów tej sieci.
-
Anonimowy
GośćSama oferta tuBiedronka jest wprost powalająca, szczególnie to taktowanie co 15 sekund. Ten telefon akurat do niej pasuje… w 100%
-
Anonimowy
GośćNiezły pomysł … telefon jest tani i wygląda bardzo przyzwoicie. No i jeszcze bez simlocka 😀
-
Anonimowy
GośćOferta nie jest najgorsza, niby 15 sekund, ale naliczane o d33 groszy, jak ktoś nie bawi się w kilkusekudnowe rozmowy to i tak niewiele zapłaci
-
Anonimowy
GośćUważam że to świetne rozwiązanie, telefonik całkiem fajny, jak kolega zauważył jest bez Sim locka tak więc możan zawsze zmienić operatora, za takie pieniądze warto kupic ten telefon
-
Anonimowy
GośćDobry telefonik i cena też dobra, choć nie jest to jakiś szczególnie drogi sprzęt bo jego typowa cena sklepowa wynosi od 105 do 140zł. Ale za 99zł ciężko dostać gdziekolwiek więc Biedronka dobrze to rozegrała.
Taryfa Biedronki też jest spoko, te 33gr do wszystkich to przecież jedna z niższych stawek na rynku i tylko 4gr drożej niż Play który tak potrząsnął rynkiem niby. Tak naprawdę to Biedronka była pierwsza. A samą Biedronkę lubię bo mają dużo niezłych produktów w cenach lepszych niż Tesco nie mówiąc o Realu, a w większości są to towary lepszej jakości, starannie wyselekcjonowane, nawet opakowania cieszą oko. Hitem są również super duże i mocne torby jednorazowe za 7gr sztuka (Real 40gr, Tesco darmowe ale syf który się rwie 2 kroki za kasą).
Z ciekawych produktów polecam np. chipsy za 1.99zł (wielka paka), grubo krojone, Laysy się chowają przy nich 🙂 Świetna jest też Cola, moim zdaniem nie różni się od oryginału, tak samo jak Lemon o smaku Sprite-a, a butla 2L tylko 1.99zł. Z innych rzeczy w b. dobrych cenach: duży wybór dobrych jakościowo napojów w kartonach (np. 2L nektar wieloowocowy 50% 2.89zł), jogurty, śmietany, konserwy rybne, ciekawe słodycze, herbaty, kawy, pieczywo. Także ja na Biedronkę nie narzekam – porządek, jakość, ceny – wszystko spoko. I ten telefon też, może kupię razem z czajnikiem elektrycznym bo od dziś promocja 😉
-
Anonimowy
Gośćpracownikom marketingu Biedronki mówimy NIE!
-
Anonimowy
Gośćmam problem LG z biedronki przy połączeniu po 1sek.mnie rozlacza wie ktos o co tu chodzi bo ja nie mam juz sil do tego telefony !!!!
-
Anonimowy
Gośćmam problem.chcę kupic lg kp500 w biedronce ale muszę przełożyc starą kartę z plusa bo mam jeszcze umowę i nie wiem czy ten telefon będzie odczytywał tą kartę i czy jest ona dobrej wielkości żeby się zmieściła. proszę o odpisanie na mój problem na stronie lub na gg 7503101
-
-
AutorWpisy