Start › Forum › Sprzęt › Komputery i akcesoria › Sony Ericsson Xperia 10 Mini oraz 10 Mini Pro w sprzedaży od 13 kwietnia
- Ten temat ma 13 odpowiedzi, 4 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 15 lat, 9 miesięcy temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
KamilBakowski
Członek -
Anonimowy
GośćJestem ciekaw kto to kupi. Za ta cene mozna miec omnie 2 albo i
cos jeszcze lepszego. Z androidow to magic, hero albo spice. W se
ostatnio maja klientow za debili ktorzy wszystko kupia.
-
Anonimowy
GośćXperia X10 nie jest w cale taka zla. Wersje mini cos mi sie
wydaje ze stworzone sa z mysla o uzytkownikach, ktorzy
potrzebuja malego funkcjonalnego telefonu. Najwiekszym
problemem X10 jest to, ze musimy czekac na ten model od
listopada. W tym czasie pojawil sie Nexus One, a juz ma
miec premiere Htc Desire. Dlatego tez X10 moze nie zostac
zbyt popularnym modelem na rynku, miejmy nadzieje ze sie
myle.
-
Anonimowy
Gośćjak tak patrzę co teraz produkuje SE i w jakich cenach to aż to woła o pomstę do nieba. Ja po moim k800i zrezygnuję z SE na rzecz Nokii, Samsunga bądź HTC. Bo LG mnie nie przekonuję, a na Apple mi szkoda pieniędzy.
-
Anonimowy
GośćHej Alex! Wcale nie musisz czekać do listopada! Podobno wychodzi na rynek w kwietniu. Jedyny problem z X10, to to, że wychodzi z Androidem 1.6. Dobra wiadomść, że latem będzie do ściągnięcia update, dzięki któremu możemy sciągnąć wersję 2.1. Oprócz tego nie znam innengo telefonu, który miałby podobne funkcje do tych co Timespace.
-
Anonimowy
Gośćja składam twoją opinię donkeykong! ja chętnie zaakceptowałbym ten telefon:D a porócz Timescapa, ma też Mediascape, co jest zupełnie coś nowego. czy nie?
-
Anonimowy
GośćMoza mi ktos dokladnie wyjasnic, jak dziala to timescape i mediascape?
dzieki, pozdrawiam
-
Anonimowy
Gośća czy ktos moze mi wytlumaczyc, co to jest dokladnie, to timescape? czy to mi w jakimkolwiek stopniu ulatwi zycie?
pozdrawiam
-
ided1
CzłonekHej! SE ogłosił konkurs!
Wiecie,że w tym konkursie można testować Timescape na ziwo?!Oprócz tego z 3 kodami można wygrać nowy SE X10. Niestety nie wiem kiedy skonczy się ten konkurs…..Ktoś ma informację o tym???
Dzięki -
Anonimowy
Gośćhej, no, ja absolutnie zgadzam sie ztoba, wanilia009, ten telefon jest solidnie zlozony, ma ciekawe aplikacje, timescape, mediascape, gps, takze ja raczej tez jestem za, nie przeciw.
a poza tym klikajcie na strone konkursu, slyszalam, ze dzis pojawi sie trzeci kod, moze wygracie 😉
-
Anonimowy
GośćCześć Klarka, Timespace to taka nowa funkcja z którą łatwiej możesz kontaktować się z kolegami z koleżankami które są na facebookie albo na twitterze. Mam nadzieje że ci pomogłem coś 😀 pozdrawiam
-
Anonimowy
GośćHej, wanilia009!
Ty masz rację! Wszystkie telefony mają wady… O ile dobrze wiem, że Sony Ericsson X10 będzie miała w czwartym kwartalu aktualizacja Android’a.
Pozdr! -
Anonimowy
GośćTen telefon jest poprostu super:-* 😛
-
Anonimowy
Gośćprosze o pomoc…
moze mi ktos wytlumaczyć jak w xperia 10 mini pro wyslac cokolwiek przez bluetooth’a??
z góry dziekuje ;*
-
-
AutorWpisy