Sony Ericsson Xperia 10 Mini oraz 10 Mini Pro w sprzedaży od 13 kwietnia

Start Forum Sprzęt Komputery i akcesoria Sony Ericsson Xperia 10 Mini oraz 10 Mini Pro w sprzedaży od 13 kwietnia

Przeglądanie wątków odpowiedzi 13
  • Autor
    Wpisy
    • #152926 Odpowiedz
      KamilBakowski
      Członek

Dwa najnowsze smartfony japońsko-szwedzkiego producenta, Xperia X10 Mini oraz X10 Mini Pro pojawią się w Wielkiej Brytanii już w kwietniu tego roku. Najwyraźniej premiera starszego brata, Xperii X10 odbędzie się w tym samym czasie.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #191446 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Jestem ciekaw kto to kupi. Za ta cene mozna miec omnie 2 albo i

cos jeszcze lepszego. Z androidow to magic, hero albo spice. W se

ostatnio maja klientow za debili ktorzy wszystko kupia.

• #191447 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Xperia X10 nie jest w cale taka zla. Wersje mini cos mi sie

wydaje ze stworzone sa z mysla o uzytkownikach, ktorzy

potrzebuja malego funkcjonalnego telefonu. Najwiekszym

problemem X10 jest to, ze musimy czekac na ten model od

listopada. W tym czasie pojawil sie Nexus One, a juz ma

miec premiere Htc Desire. Dlatego tez X10 moze nie zostac

zbyt popularnym modelem na rynku, miejmy nadzieje ze sie

myle.

• #191448 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

jak tak patrzę co teraz produkuje SE i w jakich cenach to aż to woła o pomstę do nieba. Ja po moim k800i zrezygnuję z SE na rzecz Nokii, Samsunga bądź HTC. Bo LG mnie nie przekonuję, a na Apple mi szkoda pieniędzy.

• #191449 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Hej Alex! Wcale nie musisz czekać do listopada! Podobno wychodzi na rynek w kwietniu. Jedyny problem z X10, to to, że wychodzi z Androidem 1.6. Dobra wiadomść, że latem będzie do ściągnięcia update, dzięki któremu możemy sciągnąć wersję 2.1. Oprócz tego nie znam innengo telefonu, który miałby podobne funkcje do tych co Timespace.

• #191450 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

ja składam twoją opinię donkeykong! ja chętnie zaakceptowałbym ten telefon:D a porócz Timescapa, ma też Mediascape, co jest zupełnie coś nowego. czy nie?

• #191453 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Moza mi ktos dokladnie wyjasnic, jak dziala to timescape i mediascape?

dzieki, pozdrawiam

• #230064 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

a czy ktos moze mi wytlumaczyc, co to jest dokladnie, to timescape? czy to mi w jakimkolwiek stopniu ulatwi zycie?

pozdrawiam

• #230166 Odpowiedz
      ided1
      Członek

Hej! SE ogłosił konkurs!
      Wiecie,że w tym konkursie można testować Timescape na ziwo?!Oprócz tego z 3 kodami można wygrać nowy SE X10. Niestety nie wiem kiedy skonczy się ten konkurs…..Ktoś ma informację o tym???
      Dzięki

• #230466 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

hej, no, ja absolutnie zgadzam sie ztoba, wanilia009, ten telefon jest solidnie zlozony, ma ciekawe aplikacje, timescape, mediascape, gps, takze ja raczej tez jestem za, nie przeciw.

a poza tym klikajcie na strone konkursu, slyszalam, ze dzis pojawi sie trzeci kod, moze wygracie 😉

• #230681 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Cześć Klarka, Timespace to taka nowa funkcja z którą łatwiej możesz kontaktować się z kolegami z koleżankami które są na facebookie albo na twitterze. Mam nadzieje że ci pomogłem coś 😀 pozdrawiam

• #230991 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Hej, wanilia009!
      Ty masz rację! Wszystkie telefony mają wady… O ile dobrze wiem, że Sony Ericsson X10 będzie miała w czwartym kwartalu aktualizacja Android’a.
      Pozdr!

• #234461 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Ten telefon jest poprostu super:-* 😛

• #235123 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

prosze o pomoc…
      moze mi ktos wytlumaczyć jak w xperia 10 mini pro wyslac cokolwiek przez bluetooth’a??
      z góry dziekuje ;*

Przeglądanie wątków odpowiedzi 13
Odpowiedz na: Sony Ericsson Xperia 10 Mini oraz 10 Mini Pro w sprzedaży od 13 kwietnia
Twoje informacje: