Sony Ericsson W705

Start Forum Sprzęt Sony Sony Ericsson W705

• Temat jest pusty.
Przeglądanie wątków odpowiedzi 3
  • Autor
    Wpisy
    • #157390 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Firma Sony Ericsson zaanonsowała telefon komórkowy EDGE/HSDPA oraz Wi-Fi/UMA W705 z serii Walkman. Telefon ten, przeznaczony dla wszystkich odbiorców, posiada dodatkowo aparat fotograficzny o rozdzielczości 3,2 megapikseli, radio FM z RDS, funkcję TrackID oraz SensMe i serwis PlayNow arena.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #164556 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Zastanawiam się nad kupnem tego telefonu, czy ktoś, kto go ma mógłby mi przedstawić jego + i – ? Byłabym wdzięczna 🙂 Z góry dzięki ;*

• #164558 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Ja mam ten telefon i jestem z niego zadowolona tylko ze usb mi nie działa i mi się zacina.Będę miała teraz w 995 i napewno będę z niego zadowolona,ponieważ ma jego moja siostra.

• #1960603 Odpowiedz
      Blessed
      Gość

BlessedNexus is a place where people discover peace, hope, and emotional comfort every single day. Life is full of challenges. Every person faces problems at different times. Some people worry about their family. Some people worry about fake love quotes. Some people worry about their studies. Others worry about money, health, or the future. These worries slowly fill the mind with stress. They also make the heart feel heavy. When stress continues for a long time, it becomes difficult to enjoy life. People lose their focus. They lose their motivation.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 3
Odpowiedz na: Sony Ericsson W705
Twoje informacje: