Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Smartfony w Orange od 1 zł (video)
- Ten temat ma 6 odpowiedzi, 3 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 15 lat, 7 miesięcy temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
Klucznik -
Anonimowy
GośćMam pytanie? Jak myślicie, czy po 11 latach w Orange przy średnich fakturach 80 zł mogę liczyć na dobre warunki przy przedłużeniu umowy? Czy na przykład dostanę NOKIĘ N8 za 1 zł w taryfie Pelikan 79?
-
Anonimowy
Gośćhaha napewno może nawet 2 nokie n8
-
Anonimowy
GośćUwielbiam kretynow co uwazaja ze jak sa sto lat u jednego operatora to moga liczyc na mercedesa za 1zl.
Ja od dziesieciu lat chodze codziennie po chleb do jednej piekarni, i kurcze o pol roku ich mecze o jakies rabaty i nic. ODCHODZE!!!
-
Anonimowy
GośćŻyczyłbym sobie, aby smartphony w Orange były dostępne w taryfie niższej niż 99 zł w panterze, ale zapewne nie ma na co liczyć. Jestem po prostu jedną z tych osób, które nie potrzebują większego abonamentu.
-
Anonimowy
GośćOrange mimo wszystko powinno oferować znacznie tańsze telefony niż u konkurencji z tego wzg że jednak tak też ogłaszali, tańsze telefony w zamian za blokady Sim. A w rzeczywistości jest jak jest :/
-
Anonimowy
Gość@nick – Orange chyba najprężniej wprowadza wszelkie nowości do oferty i często są to modele z półki biznesowej.
Faktycznie ciężko jest sobie wyobrazić , że nokia n8 , czy xperia x10 są za 1 zł.
-
-
AutorWpisy