Simplus promuje swobodny numer (video)

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Simplus promuje swobodny numer (video)

Przeglądanie wątków odpowiedzi 6
  • Autor
    Wpisy
    • #154650 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Od 7 września do końca października 2009 roku trwa jesienna kampania produktowa Simplusa. Kreacja kampanii inspirowana jest największymi gatunkami filmowymi, które mocno zaznaczyły swoją obecność w światowej kinematografii. Działania te promują usługę „Swobodny numer” – nielimitowane rozmowy i SMS-y z wybraną osobą w sieci Plus.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #181334 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

jedyny prepaid gdzie za 10pln jest max minut/sms na 1 nr..dobra usluga jednak dla mnie nieprzydatna.z 2połową to wole osobiscie a ostatecznie smsy.nienawidze gadac dluzej niz 10minut 😉

• #181335 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Reklama ciekawsza niż te kabaretowe.

• #181336 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Jeszcze niedawno operatorzy taka usługę nazwali by "bezpłatnym numerem" . Dobrze , ze takie nieuczciwe praktyki zostały zakazane , choć czy nie sa stosowane ? Pisałem niegdyś sporo na ten temat bywając obrzucony "błotem" przez niektórych (-: Podobnie jest dziś , gdy nie padam na kolana przed "jedynie słuszną siecią" (-:

• #181337 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Fajna reklama, dobry pomysł. Co prawda promocja nie dla mnie (mam Orange i korzystam z Happy Day) ale sam pomysł jest dobry dla użytkowników sim+. Wreszcie się tam coś ruszyło.

PS> Kan zmień tytuł bo wyświetla się wwobodny….

• #181338 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Powiem tak, ciekawy pomysl na reklame, ale aktorkę to mogliby dać nieco ciekawszą …. do Moniki Belucci to jej duuzo brakuje …

Dla tych którzy nie oglądali, powiem że reklama jest zrobiona na podstawie sceny z filmu Malena.

• #181339 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

a ja nie mogę uaktywnić tego pakietu:/

Przeglądanie wątków odpowiedzi 6
Odpowiedz na: Simplus promuje swobodny numer (video)
Twoje informacje: