Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Samsung sprzedał 5 milionów sztuk S5230
- Ten temat ma 5 odpowiedzi, 2 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 16 lat, 10 miesięcy temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
KamilBakowski
Członek -
Anonimowy
GośćMysle ze to bardzo dobry telefon.I stanowi dobra konkurencje dla iPhonea.
za10groszy.pl
-
Anonimowy
GośćDobry telefon DOBRZE SIĘ SPRZEDAJE! Aha i ciekawostka – porównałem fotki ( zrobione własnoręcznie ) z telefonów :
-> Nokia 6220 Classic -> 5Mpix i Autofocus
-> Samsung S7220 -> 5Mpix i Autofocus
-> Samsung Avilla -> 3Mpix bez autofocusa
Wynik? Jeśli komuś nie są potrzebne fotki z makro to Avilla robiła najładniejsze fotki pod względem ostrości ( TAK OSTROŚCI ) i nasycenia barw! Nokia miała jakieś nieżywe kolory a 7220 pierwszy plan łapał ładnie natomiast całe tło było lekko poruszone…
Gratuluję Samsungowi kolejnego udanego modelu!
-
Anonimowy
GośćMam ten telefon praktycznie od jego premiery i musze powiedzieć, że gdyby nie jego kiepskiej jakości obudowa tzn(podatna na potłuczenia i zadrapania) to byłby to telefon idealny, szybki, bateria trzyba 7 dni!!!
-
Anonimowy
GośćJesli chodzi o fotki to nagrode EISA za najlepszy aparat fot w roku 2009 zdobyl samsung omnia hd!
-
Anonimowy
GośćMam ten telefon od kilku dni, wyświetlacz robi wrażenie, dobrze trzymająca bateria też nie pozostawia wiele do życzenia ale jestem na nie bo- ma słabą transmisje danych- brak 3g, jakość mp3 słaba w porównaniu z tym co mialem w k750i, aparat tez porazka- i znowu moj dawny telefon okazuje sie robi lepsze zdjecia. Myślałem chociaż do filmów sie nada elegancko i tak jest ale co do tego zeby nadawal sie do neta albo nawigacji to się niestety myliłem. Jak ktos chce to go wlasnie sprzedaje stan idealny bez ryski
-
-
AutorWpisy