Samsung sprzedał 5 milionów sztuk S5230

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Samsung sprzedał 5 milionów sztuk S5230

Przeglądanie wątków odpowiedzi 5
  • Autor
    Wpisy
    • #154763 Odpowiedz
      KamilBakowski
      Członek

Producent telefonów komórkowych Samsung podał informację o sprzedaży 5 milionów sztuk Samsunga S5230.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #180692 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Mysle ze to bardzo dobry telefon.I stanowi dobra konkurencje dla iPhonea.

za10groszy.pl

• #180693 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Dobry telefon DOBRZE SIĘ SPRZEDAJE! Aha i ciekawostka – porównałem fotki ( zrobione własnoręcznie ) z telefonów :

-> Nokia 6220 Classic -> 5Mpix i Autofocus

-> Samsung S7220 -> 5Mpix i Autofocus

-> Samsung Avilla -> 3Mpix bez autofocusa

Wynik? Jeśli komuś nie są potrzebne fotki z makro to Avilla robiła najładniejsze fotki pod względem ostrości ( TAK OSTROŚCI ) i nasycenia barw! Nokia miała jakieś nieżywe kolory a 7220 pierwszy plan łapał ładnie natomiast całe tło było lekko poruszone…

Gratuluję Samsungowi kolejnego udanego modelu!

• #180694 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Mam ten telefon praktycznie od jego premiery i musze powiedzieć, że gdyby nie jego kiepskiej jakości obudowa tzn(podatna na potłuczenia i zadrapania) to byłby to telefon idealny, szybki, bateria trzyba 7 dni!!!

• #180695 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Jesli chodzi o fotki to nagrode EISA za najlepszy aparat fot w roku 2009 zdobyl samsung omnia hd!

• #180696 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Mam ten telefon od kilku dni, wyświetlacz robi wrażenie, dobrze trzymająca bateria też nie pozostawia wiele do życzenia ale jestem na nie bo- ma słabą transmisje danych- brak 3g, jakość mp3 słaba w porównaniu z tym co mialem w k750i, aparat tez porazka- i znowu moj dawny telefon okazuje sie robi lepsze zdjecia. Myślałem chociaż do filmów sie nada elegancko i tak jest ale co do tego zeby nadawal sie do neta albo nawigacji to się niestety myliłem. Jak ktos chce to go wlasnie sprzedaje stan idealny bez ryski

Przeglądanie wątków odpowiedzi 5
Odpowiedz na: Samsung sprzedał 5 milionów sztuk S5230
Twoje informacje: