- Ten temat ma 6 odpowiedzi, 2 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 16 lat, 8 miesięcy temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
Klucznik -
Anonimowy
GośćLubię nowoczesne gadżety, ale Samsung i inni przeginają.
Po co mi 12 Mpix w komórce ? Niedługo zrobią 50 Mpix. A
zoom cyfrowy nie optyczny. Przecież to są telefony a nie
aparaty. 5 Mpix to świat i ludzie. Ja mam aparat Canon 3,2
Mpix i dokładnie tyle samo w SE K770i. I jest OK. Rozumiem
że można się pchać w Mpixele w aparatach foto ale nie w
komórkach. Niech zrobią zatem aparat foto z funkcją
telefonu – będzie bardziej OK.
-
Anonimowy
Gośćty idioto ty jesteś stuknięty chodzi o to że technologia jest zja.. ale dla tych co myślą tak samo mówili o żarówce ludzie zacofani że poco to jak są świece i że niemożna manipulować energią że lepiej niech zamknie ogień w butelce ty tempa kórwo
-
Anonimowy
Gość"idioto" ty jesteś skończonym idiotą. 8 mpx to jest dużo a 12 to przesada. mały obiektyw i będzie niezły szum leszczu. ale i tak go kupię bo jest zaje.. ma fajne funkcje. a aparatu będę czasem używał, chociaż do fotek wystarczy zwykły pixon 8mpx. leszczu
-
Anonimowy
GośćWY DWA TĘPE SIURY , PEDAŁY JEBANE, WYPIERDALAĆ PO TELEFONY STACJONARNE!!!!
-
Anonimowy
Gośćjebaj sie kocie
-
Anonimowy
GośćJa używam ten telefon już jakiś czas i muszę powiedzieć ze bez szału. Wibrator zdaje się być jakiś tani (dziwnie go czuć) Jak się gdzie kolwiek dzwoni to blokada ekranu wku…. do białości. Co kolwiek nie chcesz zrobić na ekranie w trakcie trwania połączenia trzeba ten guzik zboku przytrzymac i odblokować ekran. Do tego na gorze ekranu non toper się swieci ikonka ze karta pamięci jest włożona (po co to?) świeci się tez głośnik ze dziek jest włączony nawet przy profilu ogolnym (nie wiem po co ) Zegarków chyba z 5 aż do zrzygania i tego na gorze ekranu nie da się wyłączyć. Telefon nie ma systemu operacyjnego tylko ZWYKŁY soft. Zoom zdjęć jest nie co nie wygodny w użyciu. Korzystanie z internetu przysparza kłopoty. Wbudowana pamięć telefonu to tyle co kot napłakał. Bateria jak sie bawidz to 2 dni jak sie nie bawisz to 3. Przy automatycznym wybieraniu zakresu seci czyli tych UMTS i tych 3g itd jesli tego sie nie przestawi na 900/1800 to mozemy miec klopoty z połaczeniami w srodku miasta. W menu głownym mamy nawigace )z kolem sterowniczym) ktora nie dziala po wykupieniu licencji (u mnie tak jest) Google maping lipa. N97 ma lepsza navigacje i to o niebo. W wiadomosciach ciezko ustawic gmail. Trzeba znac te wszystkie parametry pop itd itp. Ogolnie telefon stwarza wrazenie taniego G.. jakie mozna by bylo dostac za darmo u operatora jak sie doladuje 50 funtow 😀 a tak naprawde to kosztuja on kupe kasy. Jak dla mnie to mysle o wymianie go na omnie i900 albo i8000.
Napisalem wlasna opinie i nie sugeruje nie kupowania tego telefonu.
Pozdrawiam
-
-
AutorWpisy