- Ten temat ma 8 odpowiedzi, 3 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 17 lat, 7 miesięcy temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
Klucznik -
Anonimowy
Gośćlink do cennika nie działa
-
Anonimowy
GośćSą ceny na innnym portalu, patrzyłem taką jak na mój abonament. Więc przy abo 120 kosztuje 288 pln,czyli całkiem ok, w końcu to rynkowa nowość w Polsce
-
johnny-18
CzłonekEra szaleje 🙂 oby tak dalej, bo w końcu coś się zaczyna dziać
-
Anonimowy
GośćTelefon gabarytowo jest niezly. Obiektyw aparatu nie wystaje nadto wiec jest ok. W dodatku 8mpx, super menu wnioskujac po zdjeciach no i cena w porzadku jak by nie bylo jest nowsocia telefoniczna a ceny wygorowanej nie ma. Takze niezly kasek.
-
Anonimowy
GośćPodwójne w TT i Heyah, G1 , Pixon i przede wszystkim – zdjęcie simlocków, w tym z IP również wcześniej kupionych. niezły dorobek PTc w 3 tygodnie 2009 roku. oby tak dalej
-
Anonimowy
GośćNie zdziwiłbym się jakby wkrótce przy takim progressie na wyświetlaczu mojego telefonu widniał napis T-Mobile PL
-
Anonimowy
Gośćhmm, wczesniej mialem w rekach lg renoira i mam wrazenie, ze chyba kto pierwszy ten lepszy i lg bardziej mi sie podobal jesli idzie o magiczne 8 megapikseli 😉
-
Anonimowy
Gośćmiałam do wyboru ten albo viewty, wybrałam ten drugi. akurat miałam w lepszej ofercie i jakoś tak bardziej mi się spodobał 😛
-
-
AutorWpisy