Rzecznik Orange popiera Plusa, atakuje PLAY i UKE

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Rzecznik Orange popiera Plusa, atakuje PLAY i UKE

Przeglądanie wątków odpowiedzi 5
  • Autor
    Wpisy
    • #155425 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

„W biznesie nie ma sentymentów”, to powiedzenie znane i używane przy wielu okazjach. Jak ulał pasuje do obecnej sytuacji na rynku telekomunikacyjnym. Może dokładnie tak właśnie trzeba robić i nie czekać miesiącami na wyroki sądów – napisał na swoim blogu rzecznik Grupy TP Wojciech Jabczyński.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #176650 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Kolejny "niezainteresowany" i "kryształowy" się odezwał.

• #176652 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Gorąco zachęcam Pana Rzecznika do zrobienia reklamy – Do Play drogo! Może się okazać, że takich jak ja będzie więcej. Po co mam mieć drogo jak moę mieć tak samo. A poza tym Pan RZecznik zapomniał jak mała była różnica w stawkach do Play i pozostałych i ile kasy więcej musieli płacić ich abonenci. Mleko się rozlało i trzeba walczyć o klienta. A świadomość nas dzięki takim reklamom jak z Sołtysikiem rośnie. Skoro gdzieś indziej mam taniej tam idę. Normalne działanie rynkowe.

• #176654 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Według mnie ważniejsze jest by każdy sobie samemu liczy. Play zadziałał na prostych sygnałach, że można zmienic coś za darmo i bez żadnych konsekwencji. Może trafił, może nie. Ciekawe czy sie pochwalą po zakończeniu całej akcji ile uzyskali nowych aktywacji itp.

Jabczyński ni skłamał podajac swój przykłąd, nie skłamali w reklamie.

• #176655 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

ale to nie koniecznie musi w tej reklamie chodzic o plusa ntv tez zmienial regulamin i tez mozna powiedziec ze sempy z yfry plus juz maja reklame dla osob rozwiazujacych umowe, i tu jest bezposrednie nawiazanie do konkurencji a w reklamie playa nie ma wzmianki o plus gsm, o pan dyr plusa musi byc jasnowidzem lub ma takie odejscia z sieci ze szuka kozla ofiarnego przez nich to nie przez to ze oferta jest cienka i malo atrakcyjna a kto odchodzi swiadomi abonenci co amja jakies rozeznanie na rynku bo reszta ciemnoty nic nie wie!! a po co to !!

• #176656 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Tylko jak w3 budowała swoją sieć i płaciłem za minutę 2.50 bez sekundowego naliczania oczywiście, to było wszystko spoko. Play teraz buduje własną sieć i w dodatku ma najtaniej do wszystkich,to już jest be. Żeby nie było że jestem kolejnym playowcem to korzystam tylko z Plusa(już nie długo), ale podziwiam Play za to co robi.To tyle z mojej strony.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 5
Odpowiedz na: Rzecznik Orange popiera Plusa, atakuje PLAY i UKE
Twoje informacje: