Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Ruszyła platforma cyfrowa TVP
- Ten temat ma 13 odpowiedzi, 3 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 16 lat, 7 miesięcy temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
Klucznik -
Anonimowy
GośćCzy bedzie można skorzystać z tej platformy na dekoderze z oferty n na kartę. Widzę że ta telewizja tvp jest lepsza od n na kartę bo ma w ofercie również kanał Polsat
-
Anonimowy
Gość15 programów w bezpłatnym pakiecie. Nareszcie będzie coś ciekawszego.
-
Anonimowy
Gośćnie wiecie może czy planują dać vod na tej platformie bo nie ukrywam że teraz to główny czynnik który zdecyduje czy wziąć tvp czy tp.. w tp jest ale o tvp nie słyszałem, może dopiero dadzą..?
-
Anonimowy
Gośćdobre
-
Anonimowy
Gośćjak ustawic antene sat by je odbierac ? 🙂
-
Anonimowy
GośćNa telegazie TVP1 masz dobrze to wszystko wyjaśnione.
-
Anonimowy
GośćZ tego co się orientuję, nic nie będzie za darmo ponieważ abonament pozostaje. Ponadto znacznie zmniejszy się liczba odbiorców telewizji ponieważ wszyscy będą musieli zmienić telewizory (najtańszy kosztuje 1700 zł + antena satelitarna + odbiornik), a w obecnej biedzie 60% Polaków na to nie stać. Ponadto co ma do rzeczy jakość emisji skoro w telewizji od kilku lat nic nie ma do oglądania. Na każdym programie w telewizji jest wyłącznie o cioci Frani, Mroczkach, klanach, m jak miłość, amerykańskich głupkach i wycia tzw. gwiazd lub idiotyczne reklamy. W święta od 10 lat zawsze o Pawlakach. Większość w tym i ja trzyma telewizję ponieważ ma DVD, a abonament płacą z przymusu. Z tego co słyszę w pracy i na piwie platforma cyfrowa to będzie okazją dla większości Polaków do rezygnacji z posiadania telewizora i z oglądania TV. Obecnie TV oglądana jest z przyzwyczajenia, a nie z zachwytu.
-
Anonimowy
GośćTo jest jakieś rozwiązanie, oczywiście abonamęt powinien być zniesiony. Prywatne stacje cyfrowe wykorzystują ludzką naiwność, co ruż podnosząc stawki wyciągając od ludzi pieniądze. Podstawowe kanały takie jak TVP1,TVP2 itp. powinny być darmowe, a za dodatkowe kanały opłata pobierana za każdy osobny kanał, nie tak, że chcąc obejżeć nacjonal geografik musze wykupić pakiet w cenie 70 zł. Więkrzość firm, zakładów pracy oferuje dobre warunki, stawki, czy też ceny, a po pozyskaniu klientów zmienia zasady. Mam nadzieje, że tvp w końcu coś pokaże.
-
Anonimowy
GośćFaktycznie aktualne propozycje poszczególnych programów tvp to zwykłe dziadostwo ponieważ nic na nich nie ma do oglądania. Pokazują jakieś tzw. autorskie wygłupy z udziałem niedouków amatorów, lub filmy o amerykańskich niedojdach "moda na sukces". Ponadto wszystkie programy mają ten sam repertuar tyle, że przesunięty w czasie. W efekcie ten sam gniot typu o mroczkach i cioci frani zwane z przyczyn nieznanych filmami można oglądać cały dzień wystarczy przechodzić z programu na program. Jeśli chodzi o telewizor to dla oglądania cyfrówki wystarczy kupić dekoder i antenę – telewizor dotychczasowy. A abonament aktualnie płacą tylko emeryci z moich np. znajomych w wieku do 40 lat wszyscy twierdzą, że abonamentu nie płacą.
-
Anonimowy
Gośćmum w d ,,, platforme
-
Anonimowy
Gośćkurce jo mum najlepso platforme .
-
Anonimowy
GośćMANIEK WÓJCIK SZUFNAROWA 106 . TO GŁUPI POMYSŁJA MAM NAJLEPSZO PLATFORME DO WOŻENIA GNOJU.
-
Anonimowy
GośćGdzie mogę kupić kartę dostępu (na razie bezpłatnego) do telewizji satelitarnej. Nigdzie nie mogę znaleźć takiej informacji. Pozdrowienia.
-
-
AutorWpisy