Roaming dla pre-paid: wykonywanie połączeń jak w kraju w sieci Plus

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Roaming dla pre-paid: wykonywanie połączeń jak w kraju w sieci Plus

Przeglądanie wątków odpowiedzi 4
  • Autor
    Wpisy
    • #151713 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Od 17 września br. klienci pre-paid sieci Plus będą mogli wykonywać połączenia głosowe za granicą w taki sam sposób jak w kraju. Tego dnia dla użytkowników Simplus, MixPlus, Sami Swoi i 36.6 włączony zostanie komercyjnie roaming w technologii CAMEL.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #233186 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

10lat po konkurencji w koncu bedzie mozna wykonac normalnie polaczenie,ciekawe ile zajmie im roaming danych i mmsy…

• #233187 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Ciekawe kiedy wprowadzą połączenia oczekujące…

• #233193 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Innowacyjność Plusa czasem zakrawa na szaleństwo, no ale widać nadrabiają w ostatnim czasie wszystkie usługi, jakie od wielu lat ma konkurencja, no ale zawsze.

• #233476 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

A ja czekam na ruch operatorów w kwestii ustawiania własnoręcznie limitów transmisji danych w roamingu. Na razie samemu można o tym decydować tylko w abonamentach i prepaidach w Erze, u reszty limity włączają się dopiero po wydaniu ponad 200PLNów. Wykonywanie połączeń bez kodów USSD…mam wrażenie, że obudziłem się w innej epoce.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 4
Odpowiedz na: Roaming dla pre-paid: wykonywanie połączeń jak w kraju w sieci Plus
Twoje informacje: