Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Rewolucyjna reklama w Simplusie (video)
- Ten temat ma 9 odpowiedzi, 2 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 17 lat, 5 miesięcy temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
Klucznik -
Anonimowy
GośćPodobają mi się te reklamy Simplusa. Bardziej przemawia niż te z Playa. Widać, że Agencja Team One ma pomysł jak pokazać coś nowego.
-
Anonimowy
Gośćno cóż reklama to jedno a "tanio do wszystkich" to drugie…
-
Anonimowy
Gośćreklama simplusa mi się podobała, ta z bobrem
ale ta tutaj jest do d…
ani trochę mi się nie podoba
-
Anonimowy
GośćZajeżdża starym serem spod napleta, ale pomysł spoko.
-
Anonimowy
GośćGdyby Play tego nie zaczął, to nadal żaden OP by się nie wysilał z reklamami. Jak dla mnie to nie podobają mi się te reklamy. PLAY RULEZZZZZ
-
Anonimowy
Gośći jak zwykle, wszystko co rewolucyjne to jest w Plusie 😀 jakie szczęście , że jestem w tej sieci, hihi 😛 ta akcja z Simplusem, jest tak samo rewolucyjna jak nowy abonament w Plusie, że się podpisuje umowę na ilość minut a nie na ilość miesięcy, tak zwana umowa minutowa 🙂
-
Anonimowy
GośćMam pomysl na reklame zwlaszcza tych sieci co mowia ze do wszystkich po 29 groszy a do pleya albo niemowia albo malym druczkiem 72 grosze.
Dwoch starych cukiernikow czestuje nowych czlonkow sieci sernikiem gdy ci juz sie najedli mowia ze to ser z ich czlonkow spod napletkow a do playa macie frajerzy po 72 grosze 🙂
-
Anonimowy
GośćA po chwili dodaja zapraszamy na ciasto z czekolada 🙂
-
Anonimowy
GośćDo Playa jest drogo z W3, bo sobie Play wywalczył wyższe MTR’y i na tym zarabia. Moim zdaniem- UKE nierówno traktuje operatorów. Play może zniżać stawki do wszystkich, ale do Playa zniżać stawek nie można. Szczerze mówiąc- mało mnie to obchodzi, bo chyba tylko jedna osoba skusiła się na ofertę Play’a i do dziś przepłaca. Dzwonić nie muszę. Jeśli miałbym wybierać- podobna do Fresha jest oferta sim+, ale bogatsza, choćby o wybrany numer. Ale w TT mam za darmo wybrany numer i teraz 29gr za godzinę do wszystkich w sieci i na stacjonarki. Zostaję w TT. Reklamy Playa- ani dowcipne, ani błyskotliwe, ani fajne. Simplus pokazuje "klasę" w swoich reklamach.
-
-
AutorWpisy