Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Reklama Play Fresh Darmowy numer (video)
- Ten temat ma 9 odpowiedzi, 3 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 16 lat, 9 miesięcy temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
Klucznik -
Anonimowy
GośćWkręcanie młodych ludzi w sieć z najgorszym zasięgiem,
wykorzystując kultowe filmowe sceny….
Ja nie wierzę w ich marketingowe tricki
-
kamishone
Członekdo andaluzja najgorszy zasieg ma era miałem ere wiec to wiem o plusie nie wspomne a play ma i plus + własny ciagle sie rozwja i pokryje sie zasiegiem co troche nowe miasta dochodz a stare zasiedizałe opy licza na duze od polaczków zyski i ich skubią i łupia oferujac takiew same usługi co play a jakosc ich nie lepsza od play wiec ostatnio pan bayc stekałze mu klienic uciekaja pensyjak mniejsza teka sie kurczy wiec musi kłamac klientów zeby pensyjke sobie podwszyc to samo pan witucki z tp wciska ludzią kit byle miec pensyjke dla siebie pozdro dla dla ciebie
-
Anonimowy
Gośćech nie ma jak płatne śmietnikowe komentarze to zasięgu 🙁 play daje rade 😉
-
Anonimowy
GośćDarmowy numer to lipa bo dziala to do 15 stycznia.
A co dalej?? no wlasnie co?
-
Anonimowy
Gośće tam nie rycz Władziu 😀 Na konferencji PLAYa dzisiaj o tym było że coś będzie po 15.01 po za tym darmowy numer wejdzie do abo wkrótce… 😉 Pozdro
-
Anonimowy
GośćKiepski zasięg ma Orange, Tak Tak działa mi zawsze i wszędzie. Rok temu raz zdarzyło się, że nie miałem zasięgu przez złe warunki pogodowe: huragan i trąby powietrzne w moim rejonie. A problemy z zasięgiem Play są na porządku dziennym.
-
Anonimowy
Gośćjak sie mieszka na jkais pipidziurach to zasieg ma karzdy operator banda pedałowatych nastolatko co ra z narok sie doladuje w orange i cieszy bo ma 1 grosz na sygnały!!!
-
Anonimowy
Gośćsuper sprawa play słuzył mi glonie do rozmow biznesowych miałem jeszcze niskie abo w orange z bezplatnym numerem do żony (każdy ma kogos bliskiego) na szczescie abo konczy sie w grudniu a tu numer jest bezpłatny i tak doladowuje playa przynajmniej za 200 zł i wykorzystuje wszystkie bonusy a najlepsza sprawa sa numery stacjonarne w pakiecie za 5 groszy rozmowa z katowicami lodzią taniej niz w tpsa 🙂 i kto powiedział że fresh jest tylko dla młodych ? a telefonik kupuje za złotówke tzn gotówke 🙂 zaoszczedzona na rozmowach 🙂
-
Anonimowy
Gośćtelefonisto, ten "darmowy numer" w PF jest tylko do połowy stycznia, więc dla 2 tygodni rozmów nie ma sensu. Wiele szumu o nic, lepiej kupić pre Heyah albo TT- w Heyah za 30zł też jest darmowy, wybrany numer, ale to stały element oferty i potem koszt miesięczny to 5,90- taniej nie ma. W TT jest opcja darmowych dwóch starterów, między którymi są darmowe połączenia- zamawia się przez stronę ery, i to tez stały i całkowicie darmowy element oferty tych starterów w taryfie NTT.
-
-
AutorWpisy