Start › Forum › Inne › Nie daj się oszukać › Reklama loterii Pusty SMS jest nieetyczna
- Ten temat ma 6 odpowiedzi, 2 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 15 lat, 8 miesięcy temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
Klucznik -
Anonimowy
GośćW moim odczuciu to raczej ludzie mają problem. Nie czytają regulaminów więc potem mają pretensje. Ja osobiście gram w pustego sms i wiem jak ta loteria działa. Jakoś nie czuje się wprowadzony w błąd.
-
Anonimowy
Gość„reklama z panem Zygmuntem Chajzerem wprowadza w błąd i nie informuje widza o realnych kosztach. Nie wspomina, że jest to łańcuszek, który wymaga wysyłania sms-ów każdy po 4 zł z groszami”
-
Anonimowy
GośćDokladnie podstawa jest czytanie regulaminow. Przejechalem sie kiedys na tym w jednej loterii. Sprawdzilo sie u mnie stare ludowe przyslowie.
-
Anonimowy
GośćDokładnie najpierw trzeba czytać i rozumiec co do nas pisza a dopiero potem naskakiwać. Jeśli to jest wprowadzaie w błąd to ja się pytam dlaczego nikt sie nie przyczepi do banków, które cześto nie mowia wszystkiego w reklamie a kusza super ofertami. Dla mnie podstawą zarówno w pustym smsie jak i kredycie czy lokacie jest regulamin i od tego kazdy powinien zaczynać.
-
Anonimowy
GośćChajzer ty ***** zlodzieju.
-
Anonimowy
GośćA w jaki to niby sposób pan Chajzer Cię okradł? Myślę że jeśli grasz w loterię pusty sms to sam się na to zdecydowałes i byłes chyba świadom możliwości że nie wygrasz. Może warto najpierw przemyślec a nie potem obrażać ludzi.
-
-
AutorWpisy