Regulaminy usługi Play Domowy

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Regulaminy usługi Play Domowy

Przeglądanie wątków odpowiedzi 8
  • Autor
    Wpisy
    • #153291 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Od 27 stycznia br. Play proponuje trzy abonamenty: Play domowy 60, 300 oraz 1000, których nazwy oznaczają liczbę minut wliczonych w abonament. Można też wykupić pakiety obniżające ceny połączeń – Darmowy Numer oraz Darmowe Wieczory i Weekendy w dwóch wersjach. Dostępny też jest telefon Huawei ETS8121 w cenie od 1 zł.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #188687 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Huawei ETS8121 – najgorszy telefon jaki mogli wybrać dla abonentów domowego, w erze ten telefon nazywa się ED20, jestem abonentem ery domowej już prawie 4 rok i jest to drugi model jaki wybrałem sobie w pwa, jakość rozmów koszmarna, akustyka tego aparatu to porażka na całej lini, brak jakiegokolwiek komfortu prowadzenia rozmowy, aparat wzmacnia wszystkie dźwięki ze swojego otoczenia przez co fatalnie słyszy się rozmówcę a do tego ten plastikowy pogłos…, uczciwie nie polecam tego telefonu, lubi się on też czasami zawieszać gdy ładowarka podłączona jest do sieci i występują wahania napięcia albo inne zakłucenia typu iskrzenie w gniazdku gdy odłącza się jakąś wtyczkę, jedyny ratunek to wyjąć i włożyć baterię…

• #188689 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

A co będzicie robićgdy Play wycofa pakiety 100min/5zł we freshu?

Ta sieć ciągle wycofuje promocje, tylko czekać jak niebawewem je wycofają.

• #188691 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Zaczniemy szukać innych operatorów. 🙂

• #188692 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Ładnie ale opcja, tylko swoje nadajniki a biorąc pod uwagę ich zasięg to faktycznie kiszka niezła w dodatku telefon nie za ciekawy. Zgadzam się z przedmówcami, oferta nieciekawa i u konkurencji są ciekawsze oferty.

• #188693 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

uzywam fresha a jak wycofają promocję to pójdę na

telekrowa.pl i dostanę pod nos nowe oferty promo – nie ma

strachu

• #188694 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

zamiast pisać bzdury to może pierwsze sprawdźcie ??

czy ktoś z was widział zasięg play domowy ?? jest dużo lepszy niz online bo działa na nadajnikach 2g 😛

play nie wycofa ofert tylko jak już to zmieni na lepsze!! tak jak robi to do tej pory

• #243527 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Tyle „dyskusji”, a nikt nie zauważył, bo zapewne nie ma świadomości faktu, że „stacjonarny” – to tak naprawdę oznacza telefon, który do komunikowania się stosuje parę miedzianą z transmisją w paśmie naturalnym, będący zasilanym z urządzeń centrali telefonicznej (choć fakt, że systemy transmisji i zasilania mogą być różne – ten jednak był najbardziej pożądany i najpopularniejszy, ze względu na swoją największą niezawodność -zakładając, że konserwacją nie zarządzają specjaliści z Solidarności lub NZS. W Ameryce, na szczęście, tych baranów nie ma)! Opisywany tu telefon „stacjonarny” jest zwykłym telefonem komórkowym. No cóż, NZS & Solidarność „rules”…

• #287477 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Ja mam domowy w Playu i nawet odbieram telefony z ok. 5 km od miejsca zamieskania.
      Ostatno nawet było to 30 km. Z tym, że nie wiem jak to będzie wyglądało na rachunku

Przeglądanie wątków odpowiedzi 8
Odpowiedz na: Regulaminy usługi Play Domowy
Twoje informacje: