Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Regulamin Promocji Nowa Jedyna sieci Era
- Ten temat ma 10 odpowiedzi, 3 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 16 lat, 6 miesięcy temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
KlucznikOd 8 lutego
br. Polska Telefonia Cyfrowa zaoferuje swoim klientom taryfę „Nowa Jedyna”. Propozycja to m.in. abonament w cenie 55 zł z wliczonymi 180 minutami na rozmowy, a także pakietem 50 MB do swobodnego korzystania, m.in., z nawigacji w telefonie. Warunki Oferty Promocyjnej Nowa Jedyna i Załącznik cenowy Promocyjne telefony w sieci Era od 8.02.2010 roku. -
Anonimowy
GośćO, widzę, że Era zauważyła obniżkę MTR do Play. Nowa cena 0,59zl , a było chyba 0,75zl. Może pozostali też to zauważą, kiedyś…
-
Anonimowy
GośćGeneralnie jest OK, jednak zaoferowali dobrą ofertę, inni mniej oferowali. Tutaj dorzucają jeszcze pakiet 50mb. Ktoś się może przyczepić że jednak jest rozdzielone ale i tak wygląda to niezłe.
-
Anonimowy
GośćTe 50 mb to taka śmieszna pułapka,rachunek najmarniej wyniesie nie 55 zł.tylko ponad 100 zł.miałem już w Erze internet na abonament to wiem jak to naprawde wygląda
-
Anonimowy
GośćTe 50 mb to taka śmieszna pułapka,rachunek najmarniej wyniesie nie 55 zł.tylko ponad 100 zł.miałem już w Erze internet na abonament to wiem jak to naprawde wygląda
-
Anonimowy
GośćJa mam 500mb za 15zł i nie widzę żadnej pułapki po prostu trzeba zapoznać się z taryfikacją oraz rozważnie używać. Także 50mb jak najbardziej fajne do abonamentu, może powoli zacznie już tak być że do każdego abo będzie wliczona jakaś transmisja danych.
-
Anonimowy
GośćŚredniawy ten abonament , ja mam za 30 zloty 190 minut !
-
Anonimowy
GośćAle bez telefonu. Tutaj i z telefonem i z paczką danych. Jest nieźle. Generalnie oferta podoba mi się. Oferty abonamentowe trzeba przyznać Era ma dobre, nawet bardzo.
-
jogi
UczestnikOferta nawet nawet. Ostatnio przy przedłużaniu oferowali mi za 70 zł 170 minut więc na pewno jest lepiej… idziecie w dobrym kierunku – tylko tak dalej!! 🙂
-
Anonimowy
Gośćo, i do play taniej. no proszę 🙂
-
Anonimowy
GośćAle lipa. Nie dość, że pakiet 110 minut nie jest wymienny na smsy to jeszcze nie obejmuje sieci Play i jest wykorzystywany dopiero po pakiecie 70 minut wymiennych na smsy i obejmujących sieć Play. Czyli, że jak już wykorzystam te 70 minut i będę chciał zadzwonić do sieci Play to będę miał doliczane do abonamentu 59 groszy za każdą minutę mimo, że pozostanie mi jeszcze 110 minut na koncie. Jest to typowa dla Ery oferta dla niezorientowanych klientów lub dla takich, którzy nie mają czasu lub ochoty czytać regulaminu. Za taką ofertę to ja bardzo dziękuję, bo tak na prawdę "pełnowartościowych" minut jest tam tylko 70.
-
-
AutorWpisy