Przyjaciel bez Ograniczeń nowa usługa w Orange

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Przyjaciel bez Ograniczeń nowa usługa w Orange

Przeglądanie wątków odpowiedzi 7
  • Autor
    Wpisy
    • #155373 Odpowiedz
      rafaik
      Uczestnik

Dziś Orange ruszył z nową usługą, która pozwala nawet przez cały rok rozmawiać i pisać sms-y za darmo z wybraną osobą w sieci Orange. Nowa usługa nosi nazwę „Przyjaciel bez Ograniczeń”.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #176972 Odpowiedz
      majko
      Członek

Ciekawa promocja, w końcu coś dla abonamentowców. Ja się zastanawiam czy nie będzie to dla mnie interesująca oferta…

• #176974 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Wystarczy rzucić okiem na taryfy biznesowe i zobaczyć ile kosztuje taka usługa. W Erze 1,22PLN/msc za numer i rozmowy po 1 groszu (do 10 numerów – b. dobra oferta), w orange chyba 5PLN netto/numer/msc (5 numerów), w Plusie zależy od taryfy albo 5PLN netto lub 12,20 za 5 numerów, w Play brak, ale są znowu duże pakiety minut co miesiąc. Więc jak zawsze indywidualne taryfy są GORZEJ traktowane. Taryfy powinny być dla WSZYSTKICH abonentów.

• #176975 Odpowiedz
      majko
      Członek

zmieńcie tytuł. Usługa nazywa się: "przyjaciel bez ograniczeń"!!

• #176976 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Dzieki za zwrócenie uwagi 🙂

• #176977 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

powolutku, powolutku, ale pomarańczka idzie w dobrym kierunku – powrot do nielimitowanych rozmow sprzed lat, tylko cena na razie taka trochę ;(

z drugiej strony, 15 zlotych z jednym numerem to jest pol godziny rozmow, tyle wyciagam z dziewczyna w dwa wieczory. wiec generalnie nie tak zle w pomaranczce, widac, ze poprawiaja oferty. jeszcze tylko by cos z cenami sluchawek zrobili, bo wybor maja ok. aha, no i wielki plus za zmiany w prepaidzie. 🙂

• #176978 Odpowiedz
      majko
      Członek

Polony – co racja to racja, szkoda że nikt tego tak nie widzi… moim zdaniem nie długo Orange wróci na pozycję lidera dzięki tej ofercie, zwłaszcza że dal nowych klientów jest to za darmo…

• #176979 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

oferta ciekawa tyle ze droga

mam umowe sprzed 6 lat i trzymam sie jej bo za 30zl mam nielimitowane rozmowy sms-y i mms-y z 3 numerami

niestety walka toczy sie w dziale prepaid bo tam klient moze odejsc z dnia na dzien a w abonamencie trzyma umowa

Przeglądanie wątków odpowiedzi 7
Odpowiedz na: Przyjaciel bez Ograniczeń nowa usługa w Orange
Twoje informacje: