Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Przyjaciel bez Ograniczeń nowa usługa w Orange
- Ten temat ma 7 odpowiedzi, 3 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 16 lat, 10 miesięcy temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
rafaik
Uczestnik -
majko
CzłonekCiekawa promocja, w końcu coś dla abonamentowców. Ja się zastanawiam czy nie będzie to dla mnie interesująca oferta…
-
Anonimowy
GośćWystarczy rzucić okiem na taryfy biznesowe i zobaczyć ile kosztuje taka usługa. W Erze 1,22PLN/msc za numer i rozmowy po 1 groszu (do 10 numerów – b. dobra oferta), w orange chyba 5PLN netto/numer/msc (5 numerów), w Plusie zależy od taryfy albo 5PLN netto lub 12,20 za 5 numerów, w Play brak, ale są znowu duże pakiety minut co miesiąc. Więc jak zawsze indywidualne taryfy są GORZEJ traktowane. Taryfy powinny być dla WSZYSTKICH abonentów.
-
majko
Członekzmieńcie tytuł. Usługa nazywa się: "przyjaciel bez ograniczeń"!!
-
Anonimowy
GośćDzieki za zwrócenie uwagi 🙂
-
Anonimowy
Gośćpowolutku, powolutku, ale pomarańczka idzie w dobrym kierunku – powrot do nielimitowanych rozmow sprzed lat, tylko cena na razie taka trochę ;(
z drugiej strony, 15 zlotych z jednym numerem to jest pol godziny rozmow, tyle wyciagam z dziewczyna w dwa wieczory. wiec generalnie nie tak zle w pomaranczce, widac, ze poprawiaja oferty. jeszcze tylko by cos z cenami sluchawek zrobili, bo wybor maja ok. aha, no i wielki plus za zmiany w prepaidzie. 🙂
-
majko
CzłonekPolony – co racja to racja, szkoda że nikt tego tak nie widzi… moim zdaniem nie długo Orange wróci na pozycję lidera dzięki tej ofercie, zwłaszcza że dal nowych klientów jest to za darmo…
-
Anonimowy
Gośćoferta ciekawa tyle ze droga
mam umowe sprzed 6 lat i trzymam sie jej bo za 30zl mam nielimitowane rozmowy sms-y i mms-y z 3 numerami
niestety walka toczy sie w dziale prepaid bo tam klient moze odejsc z dnia na dzien a w abonamencie trzyma umowa
-
-
AutorWpisy