Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Przedłużenie promocji z BOK Biznesowego Orange
- Ten temat ma 6 odpowiedzi, 4 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 16 lat, 9 miesięcy temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
Klucznik -
kamishone
Członekjak widac orangutan łupie biznesowych klientów zaraz sie zjamie prepaidowcami i na abonament byle złupac klienta i kase dla siebie a prezesik sie cieszy bo sobie pensyjke zwiekszy
-
Anonimowy
GośćDobrze, że jeszcze trochę czasu dają zanim wprowadza takie zmiany jak u innych opów.
-
LesH
UczestnikNa szczęście Era nie idzie śladami zdzierców. Pewnie zna przysłowie, że 'chytry 2x traci’.
-
Anonimowy
Gośćheheh no cóż za prestiż karzą płacić w Orange sobie :)) trochę Orange za bardzo szuka oszczędności we wszystkim, jak dla mnie płacić dosłownie za wszystko to takie nie fair.
-
Anonimowy
GośćMATKO KOCHANA! Pomarańcza już nie tylko przestała się rozwijać ale nawet WRACA DO PRZESZŁOŚCI! Super! Proponuję powrócić jeszcze do wspaniałej tradycji płacenia za identyfikację numeru dzwoniącego – jak to było w latach 90-tych XX wieku 🙂 Ja nie wiem naprawdę kto wymyśla takie udogodnienia – ale jak jednego dnia czytam że firma wywala kase TYLKO PO TO żeby wprowadzić nowe opakowania na prepaidy a dzień później zapowiada podbicie stawek za numery ( które od dawna powinny być darmowe ) TO MI PO PROSTU DU.A SIE OTWIERA ze zdziwienia!!!! OPANUJCIE SIE LUDZIE Z TĄ CHCIWOŚCIĄ i zacznijcie inwestować w klienta a nie w samych siebie!!!!!!!!!
-
Anonimowy
GośćI dobrze że to przedłużyli bo na te numery najwięcej się dzwoni. Sam jednak wolę wszystko załatwiać przez stronę. Bilingi, przedłużanie umów, nowe aktywacje.. Dużo wygodniejsza sprawa.
-
-
AutorWpisy