Przedłużenie ofert promocyjnych w sieci Era

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Przedłużenie ofert promocyjnych w sieci Era

Przeglądanie wątków odpowiedzi 3
  • Autor
    Wpisy
    • #153547 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Polska Telefonia Cyfrowa, operator sieci Era, przedłuża wybrane oferty promocyjne do 31 grudnia 2010 roku m.in. Taryfy dedykowane dla Era G2 Touch, Taryfy dla iPhone 3G i e-promocja.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #187165 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Mam nadziej, że przedłużą także promocję "Prezenty na Święta (2)". Może być pod inną nazwą, gdyż będzie na święta Wielkanocne ;).

Poza tym nie mam pojęcia kto w ogóle decyduje się na Nową Erę bez telefonu. Aby wykorzystać ten dodatkowy podwojony pakiet minut i nie dopłacić, to po wykorzystaniu minut z abonamentu trzeba dzwonić jedynie do Ery i na stacjonarne. W innym przypadku dużo się dopłaci. Przykładowo przy jedynie 20% rozmów poza sieć, aby wykorzystać w Nowej Erze 60 dodatkowe 120 minut należałoby do 45zł dodać co najmniej 14,16 zł (120*20%*0,59) i wtedy stawka efektywna wyniesie 24,65gr (59,16/240). Moim zdaniem przy tak częstym dzwonieniu do Ery i numerów stacjonarnych to Nowy Tak Tak będzie bardziej opłacalny i w razie potrzeby wydzwonienia ponad 240 minut miesięcznie nie spowoduje bólu głowy ;). Stawka efektywna wyniesie 240*80%*0,15 + 240*20%*0,59 =23,8gr i po czterech miesiącach zmaleje do 240*80%*0,142 + 240*20%*0,56=22,56gr.

• #187166 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Ja mam Erę bez telefonu. Dostałem 120minut do wszystkich (wraz z Play i CP) za 30zł oraz 500mb internetu. Mieszczę się w tym w zupełności więc nie mam na co narzekać 🙂 Co do ofert abonamentowych Ery, to faktycznie, są bardzo dobre.

• #187167 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Odnośnie "Nowej Ery bez telefonu" przy zakupie w sklepie internetowym jest napisane, że dodatkowy pakiet 30 minut lub 90 SMS-ów jest do wszystkich. To jest kłamstwo! – bo zgodnie z regulaminem tylko do ery i na stacjonarne. Uważajcie!

Przeglądanie wątków odpowiedzi 3
Odpowiedz na: Przedłużenie ofert promocyjnych w sieci Era
Twoje informacje: