Promocyjne telefony dla taryf Mixera i Regulaminy

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Promocyjne telefony dla taryf Mixera i Regulaminy

Przeglądanie wątków odpowiedzi 4
  • Autor
    Wpisy
    • #151194 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Dzisiaj Era wprowadziła „Wystrzałowego MIXa na liczbę doładowań”. Aktywując ekstrapakiety można płacić grosze za rozmowy z bliskimi. Cennik taryf Mixera w Era Mix i promocyjne telefony dla taryf Mixera.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #237320 Odpowiedz
      zypolek
      Członek

Rzeczywiście MIX wymagał odświeżenia. Nowe promocje zmieniają oblicze tej oferty. Wiele fajnych promocji może skusić pre-paidowców do przejścia na Mixa, szczególnie, że wybór telefonów jest tak duży. Zobaczymy co będzie się działo z tą ofertą dalej…

• #237642 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

W PTC przełomy jak widać, bo i Heyah i Era uszczęśliwiają klientów. Era postawiła natomiast w swoim „Wystrzałowym Mixie” na deklarację liczby doładowań zamieniając z tradycyjnych umów okresowych. W ofercie dużo telefonów i pakietów obniżających stawki, więc może być ciekawie.

• #237879 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

mam ta taryfe i nie jestem z niej zadowola! czy ktos wie czy mozna zmienic ta taryfe na inna? prosze o kontakt na gg 12267885

• #238378 Odpowiedz
      zypolek
      Członek

Warto zerknąć na pakiet smsów – 5 groszy za sztukę i smsy do wszystkich. Tego nie mam w pre-paidzie. 1000 minut to swoją drogą ciekawa opcja, ale to już mamy w korzystniejszym układzie w pre-paidzie. W tym pakiecie smsów, każdy sms jest wymienny na mms 😉

Przeglądanie wątków odpowiedzi 4
Odpowiedz na: Promocyjne telefony dla taryf Mixera i Regulaminy
Twoje informacje: