Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Promocja kubek za doładowanie Play Fresh
- Ten temat ma 17 odpowiedzi, 4 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 15 lat, 7 miesięcy temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
Klucznik -
Anonimowy
GośćAle przybili warunek, doładowania za minimum 150zł. Sporo jak za kubek wartości mniej niż 10zł w hurcie :/// jedynie co jest na plus że doładowania się sumują ale jednak mają ich tylko 5 sztuk :D:D:D więc jak z telefonami 😀
-
Anonimowy
GośćNiech se wsadzą ten kubek i paruwką popchają.
Chcą przechytrzyć abonentów aby zwiększyć przychody. -
Anonimowy
GośćJakiej pojemności jest ten kubek?
-
Anonimowy
Gośćzgodnie z regulaminem:
Warunki skorzystania z Oferty Promocyjnej „Kubek za doładowanie”
1. W ramach niniejszej Oferty Promocyjnej kaŜdy, kto kupi Zestaw Startowy 9 PLN z Kubkiem (zwany
dalej „Zestaw z Kubkiem”) za kwotę 9 PLN ma moŜliwość otrzymania pięciu kubków z kolekcji w
zamian za doładowania.
2. Z promocji „Kubek za doładowanie” moŜna skorzystać tylko z Zestawem Startowym 9 PLN z
KubkiemA więc promocja jedynie dla nowych freshowców, a szkoda…
-
Anonimowy
Gośći najlepsze jest to ze usluga ta nie dziala bo przed chwila wlasnie probowalem wbic ten kodzik z negatywnym rezultatem;):P
-
Anonimowy
GośćTeż mi „promocja”! Kubek za 30 zł… to już jest lekka przesada albo celowe robienie z Polaków skończonych baranów.
-
Anonimowy
GośćZa jakie 30zł ? na allegro zrobią ci taki za góra 15-20zł Play ma go poniżej 10zł tak jak pisałem wcześniej. Zwykły kubek wart z 5zł i zrobienie napisu grosze… Kurcze na telixie nic o awarii Orange w całym kraju ?? Internet im siadł, jakaś poważniejsza awaria.
-
Anonimowy
GośćTa promocja jest od wakacji więc nie rozumiem o co chodzi? Że dla dotychczasowych tez można ?
-
Poll
CzłonekJęknęła góra i urodziła mysz. Następna promocja będzie: doładuj za 300zł a dostaniesz 30 pinesek z chorągiewką Bangladeszu :lol
-
Anonimowy
Gość10zł za kubek w hurcie?:)) Tyle to nawet w detalu nie chodzą :)) Chyba ze ktoś z firmy lapówkę od agencji wziął i kupił za firmowe kubki po 10zł:))
-
Anonimowy
GośćCudownie:)
Nareszcie Play zrobił coś naprawdę miłego dla swoich abonentów…
Wprawdzie spokojnie podzwonić nadal nie podzwonisz (albo sieci nie ma albo trzeszczy…) ale teraz dzięki Play kawy już można się napić:)
Mam nadzieję że kolejna 'promocja’ wzbogaci abonentów a jakieś ciasteczka do tej kawy…
Ciekawe co w kolejnej WSPANIAŁEJ PROMOCJI :lol -
Anonimowy
GośćCiekawe po ile kubki będą „chodziły” na Alledrogo?
-
Anonimowy
Gośća ja taki kubek kupilem w inowroclawiu z starterem za 9zl
-
Anonimowy
GośćA ja pijam tylko Tiger, Redd Bull… więc mnie taki kubek nie interesuje… Zresztą kto przy zdrowych zmysłach dałby za taki kubek trzy dyszki?????????????!!!!
Co by tutaj nie napisać to wszystko w sprawie tej „promocji” można określić tylko jednym porównaniem a mianowicie ta „PROMOCJA jest wyje**** w kosmos”. Play tak dalej a będziesz mieć opinię sieci w której są zupełnie zdebilowaciali ludzie którzy pracjuą w tzw. marketingu….
-
Anonimowy
Gośćciekawe tylko jaką popularnością będzie cieszyć się ta promocja. Czy będzie o niej równie głośno,jak o działaniach konkurencyjnych sieci. Np. rozmowach obrotnych Orange ( z promowaną Nokią N8 za złotówkę w biznesie), czy C3 w Erze.
-
webis
CzłonekRozdawanie kubków od jakiegoś czasu kojarzy mi się jednoznacznie z Facebookiem i akcją Maxwell House. Wciskali kubek termiczny każdemu, kto został fanem ich strony. Widzę, że zrobiło się to modne 🙂
-
Anonimowy
GośćAle wy jesteście tępi :/
Pierw weźcie się za słownik !
Po 2 nie wiem, ale jak ktoś mieszka na zadupiu to mu może trzeszczy albo nie dociera do niego zasięg :lol :lol
Schowajcie się…wieśniaki 🙄
-
-
AutorWpisy