Oznaczony: WEB
- Ten temat ma 9 odpowiedzi, 10 głosów, a ostatnio został zaktualizowany 7 lat, 7 miesięcy temu przez
kopciuszek6.
-
AutorWpisy
-
-
Anonimowy
GośćWitam ! Jako ,że zbliża się ten dzień ,chcę coś ciekawego jej kupić macie jakieś pomysły ,myślałem o pakiecie do SPA ? ktoś coś poleca ,to będą nasze pierwsze urodziny odkąd jesteśmy razem
-
klepsydra
UczestnikWspolny wypda na lono natury moze jakies gory:)
-
scinawa
UczestnikNo rejczel.
-
Parsival
UczestnikKwiaty na urodziny? Trochę biednie według mnie… Kwiaty mogą być dodatkiem…
-
kotprezesa
UczestnikKobieta zawsze ucieszy się z odzieży na prezent. Sklep co podesłałaś ma ciekawy asortyment. Szczególnie podoba mi się ta sukienka w paski. Może sprawie taką swojej dziewczynie 😉
-
wiecma
Uczestniksuper, chciałabym dostać taki prezent 🙂 jeżeli chodzi o spa to zalezy w jakim mieście mieszkasz, zazwyczaj są renkingi na stronach lokalnych, ja np poszłam kiedyś do spa, które znalazłam na gruponie 😉 i nie żałuję.
-
balonowaona66
UczestnikDla kobiety tak łatwo jest kupić prezent – jeśli nie przepada za zabiegami spa i nie jest typem, który ma na tym punkcie bzika – poleciałabym jednak coś innego. Może np. biżuterię? Jeśli lubi się malować, to może kosmetyki? Bielizna? Lub voucher do jej ulubionego sklepu.
-
danielo01
UczestnikPosprzątaj mieszkanie i ugotuj jej coś. To powinno być najlepszym prezentem jak sam włożysz w to wysyłek
-
kopciuszek6
UczestnikOoo tak, zgadzam się z komentarzem wyżej – to będzie lepsze od najdroższego prezentu!
-
Tytus123
UczestnikJa tez bym postawił na romantyczny weekend ze Spa , kobitki lubią takie rzeczy 😀
-
-
AutorWpisy