Start › Forum › Sprzęt › Telefony – pozostali producenci i inne tematy › Telefony Dual-Sim › Premiera myPhone 1150
- Ten temat ma 17 odpowiedzi, 4 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 16 lat, 5 miesięcy temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
Klucznik -
Wolverine
Członekwbudowana pamięć 16MB = odtwarzacz MP3?
bateria MP-U-1 (650 mAh) = długo trzyma?
No nie wiem. Dodatkowo ekran 128 x 128. Brak BT. Może przesadzam, ale czy to nie nadmiar marketingu? Super, że jest taki model na rynku, ale nie wmawiajmy kupującym, że ma odtwarzacz MP3.
-
Anonimowy
GośćMP3 zajmuje średnio 3-6mb czyli zmieszczą się maks 5piosenek do 2 moze… ale zawsze można skonwertować CDex’em na nieco gorszą jakość i wyjdzie nam te 1mb-2mb na utwór i odrazu więcej piosenek
hehe
-
johnny-18
CzłonekWolverine nie przesadzaj – tyle samo pamięci masz w k310 na przykład ;]
-
Wolverine
Członek"Muzyczne możliwości", "kolekcja dzwonków", "Nowoczesna komórka"… a te "krótkie filmy w popularnych formatach" będą naprawdę krótkie!
"Chwile rozrywki" zapewniają gry- jaki producent gier przygotowuje pozycje na wyświetlacz 128 x 128?
A jego "Możliwości muzyczne reprezentuje radio"- no super 😀
-
johnny-18
Członeka ja ci powiem, że jak na coś za 150zł to ma na prawdę sporo bajerów ;P tylko oni się o tym tak rozpisują jak by miał wszystkie funkcje telefonu za np 800zł i kosztował te 150 hehe… A z tą "nowoczesną komórką" przegięli ciut już 🙂
-
Anonimowy
GośćNa stronie producenta wspominają jeszcze o latarce 😉
-
Wolverine
Członek@ johnny-18:
To dobrze, że ma on takie możliwości i taką cenę. Mam
tylko takie odczucie, że czasami lepiej mieć tani telefon
sprawdzonego producenta, który po prostu będzie dobrze
działał, niż więcej bajerów w telefonie produceta, który
dopiero wchodzi na rynek.
Czytałem przykładowo test myPhone’a w poprzednim
numerze T-K i autor skarżył się na sloty kart microSD-
ten telefon ma dwa sloty! W pierwszej chwili pomyślisz,
że genialnie, bo wsadzisz do telefonu nawet 32 GB
pamięci (2 x 16 GB microSDHC), a tymczasem okazało
się, że telefon obsługuje karty do pojemności… uwaga…
1GB!!!! 😀 Czyli maksymalnie wsadzisz 2GB. Przecież to
kpina.
-
johnny-18
Członekwiesz, my tego nie kupimy, ale znajdzie się kilku chętnych na pewno 🙂 bo zależy kto czego oczekuje od telefonu za 150zł.
a ja mam swojego k750 i będe go miał do końca umowy (rok jeszcze… ale da radę) i jak będę zmieniał to na 75% też na SE 🙂
-
Anonimowy
Gośćjak już jesteście tacy dokładni to powiem wam ze za taką samą cenę macie np nową baterie do nokii N73 . Za taką cenę spodziewacie się pewnie GPS pamięci 32GB , 5Mpix i co jeszcze?:)
-
Anonimowy
GośćAle dno
-
Anonimowy
Gośća mi jest potrzebny tani telefon bez bajerów. Może się skuszę na taki telefon
-
Anonimowy
GośćTo nie lepiej wziąć coś za jakieś 99zł od renomowanego producenta? No ale jak wolisz przetestować jakieś chińskie badziewie za własne pieniądze to nie widzę przeszkód. Choć jednocześnie współczuję.
-
Anonimowy
GośćLepiej dać szansę dla "polskiej" "marki".
A np. Manta?
Wcześniej to było identycznie to samo, a od niedawna nie…
-
Anonimowy
GośćTo nie jest polska marka tylko raczej chińska. Polski to jest tylko pośrednik i w dodatku jest on naciągaczem 🙂
-
Anonimowy
GośćJa kupiłem ten telefon od znajomego, który ma komis, dla corki. Telefon jej sie bardzo podoba i jak dla niej ma wystarczajace funkcje, najwazniejsze ze moze dzwonic i wysyłac sms-y. Mam na niego roczna gwarancje Polskiego producenta, wiec wcale nie zaryzykowałem kupujac go 🙂
-
Anonimowy
GośćMogę polecić ten telefon ze względu na wytrzymałość – upadł mi kilka razy i nic sie nie stało oraz dlatego, że jest ładny. Za te pieniądze warto kupić. Pozdrawiam
-
Anonimowy
Gośćmiałam ten telefon ale zmieniłam na lepszy:nokia 2700 classic to dopiero bajer polecam!
-
-
AutorWpisy