Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy MVNO › Premia 50 zł w Promocji Łączenie Numerków w GaduAIR
- Ten temat ma 11 odpowiedzi, 3 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 16 lat, 4 miesiące temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
Klucznik -
Anonimowy
GośćPrawie miałem przenieść numer do GaduAir, ale na próbę kupiłem starer i zaczęły się schody… Mój numer został automatycznie przypisany do jakiegoś obcego numeru GG. I o ile z komórki można było dzwonić, to z VOIPa zawsze było brak srodków, pomimo tego że były. Wyjaśnianie całej sprawy zajęło około 2tygodni, kilkanaście maili, kilka telefonów. I niestety mam obawy z przenoszeniem, bo jak coś pójdzie nie tak, to może to potrwać tygodniami. Przez www nie mogę wykupić numeru i usług dodatkowch, działają tylko z komórki, a nie wszystko się da kupić przez komórkę. Ale nie chce mi się już bawić w kolejne maile, telefony.
-
Anonimowy
GośćA ja mam GaduAir od dwóch tygodni, aktywowałem sobie usługi na stronie internetowej i wszystko odbyło się bez problemów.
-
Anonimowy
GośćA możesz po zalogowaniu sie na konto kupić np. pakiet internetowy, wykupić numer VOIP?
-
Anonimowy
GośćTak, kupiłam parę dni temu Pakiet Net 25 , został włączony w ciągu kilku sekund. Voip nie używam, więc nawet się tym nie interesowałam
-
Anonimowy
GośćBardzo mi się podoba w GaduAir dokładny biling połączeń, według mnie bije na głowę ten w Play.
-
Anonimowy
Gośćpowiem tak, jeżeli chodzi o przenoszenie numeru, to była masakra, około miesiąca nr miałem nieaktywny, czekałem i się zastanawiałem czy mi gdzieś nie przepadnie, więc na dzień dobry straszny minus, ale jeżeli chodzi o same opcje, promocje, to jak dla mnie rewelacja, mnogość funkcji, i wspólny pakiet złotówkowy dla komórki i voipa, to super pomysł,
-
Anonimowy
GośćJa testowałem 3-miesiace GGAir w zeszły czwartek przeniosłem swój nr z TT do tej sieci. BOK przez mail dziala bardzo sprawnie i szybko. Nie mam problemów z aktywacją żadnych usług. Ogólnie od 3-miesiecy jestem bardzo zadowolony. U mnie połaczenia głosowe są dopiero na 3-miejscu a i tak sporo dzwoniąc z konta prawie mi nic nie ubywa 🙂 w porównaniu z TT.
22gr/min a w roamingu 80gr UE 😀 internet za darmo !! HTC HD
-
Anonimowy
GośćA gdzie w newsie info ze to dotyczy nowych uzytkowikow Gaduair??? "Niestety, Twój numer został aktywowany przed startem promocji i nie może w niej wziąć udziału. Zapraszamy do udziału w kolejnych promocjach"
-
Gungsta
CzłonekAnooo tylko dla nowych od 22-02-2010, no cóż jak bym przeniósł 4dni później to bym miał 5xpo10zł 🙂 noooo ale gdybym …. może to jakoś przeżyje ;P
-
Anonimowy
GośćCzemu w tekście nie ma że to tylko dla nowych użytkowników????? już myślałem, że coś za darmochę dostane a tu ZONK!!!
-
Anonimowy
GośćPrzeniesienie numeru trwało 31 dni. Łączenie ze starym numerem gg kolejny miesiąc. maskra
-
-
AutorWpisy