Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Potrójne doładowanie w Tak Tak
- Ten temat ma 143 odpowiedzi, 1 głos, a ostatnio został zaktualizowany 16 lat, 2 miesiące temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Anonimowy
GośćDużą kwotą doładowywano chyba tylko w ekstremalnych przypadkach. Mi bardziej opłacało się doładować kwotą 50 zł, bo i tak dostałem duży bonus- 100 zł. I na dodatek ważność konta na rozmowy wychodzące znowu skoczyła mi do 12 miesięcy, więc na dobrą sprawę mógłbym dać sobie spokój z doładowywaniem na długi okres czasu.
-
Anonimowy
Gośćosobiście wolę podwojenie, bo było na wszystko i bez limitu czasowego, no ale potrojeniem też bym nie pogardziła tylko że przy potrójnym to już nie ma co szaleć z dużymi doładowaniami bo człowiek nie będzie miał czasu tego wykorzystać…
-
Anonimowy
GośćMi również zdecydowanie bardziej odpowiadało podwojone doładowanie do wszystkich, ale nie omieszkam skorzystać również z potrojenia. Ograniczyli pieniądze na wydanie ich do sieci, ale dobrze, że chociaż można je również wykorzystać na internet.
-
Anonimowy
GośćNa potrojeniu najlepiej wyjdzie HOT, bo praktycznie dostaną darmowe rozmowy wewnątrz sieci, smsy i mmsy , i internet. Czyli świetny sposób na obniżenie kosztów połączeń do wybranych.
-
Anonimowy
Gośćoj no wiadomo, chyba nikt z taktakowców nie pogardzi potrójnym doładowaniem ale mimo to cieszę się, że tym razem to heyah ma (moim zdaniem) lepszą promocję
-
Anonimowy
GośćLepsza/gorsza, każda ma swoje plusy i minusy. W Heyah jest podwójne na starych zasadach, czyli można podzielić sobie koszt wszystkich usług przez 2. W TT, jak pisał ziggy, dostaje się darmowy dostęp do internetu i porozumiewanie się wewnątrz sieci na 2 miesiące.
Bajadurka, podwojenie to jednak nie potrojenie. Bo 3X to więcej, niź x2 -
Anonimowy
Gośćno tak, ale do wszystkich to nie to samo co do ery
-
Anonimowy
GośćDla taryfy HOT potrójne doładowanie jest zdecydowanie lepszą promocją – mają tanio do wszystkich, a dzięki potrojonej kasie mają również bardzo tanio wewnątrz sieci przez 60 dni. Już w sierpniowe weekendy mieli okazję obniżenia sobie kosztów wewnątrz. Ważne, że pieniążki z bonusu można również wykorzystać na internet.
-
Anonimowy
Gośćzypolek, no fakt, korzystanie z netu jest tu plusem. ale na szczęście w heyah mam na wszystko, także na net
-
Anonimowy
GośćNo fajnie macie
Na potrójne nie ma jednak co narzekać, zyskać można nawet 1000 zł bonusu, a to bardzo dużo. -
Anonimowy
GośćJak to 1000zł? Ja myślałam, że 450 zł, ale może jakoś źle to liczę.
-
Anonimowy
Gośćchyba można doładować max za 500 zł jednorazowo..
-
Anonimowy
GośćMożna doładować za ile się chce, tylko maksymalnie kwota 500 zł zostaje potrojona. I maksymalnie można zdobyć 1000 zł bonusu do wykorzystania w sieci.
-
Anonimowy
GośćOk,ale nadal czegoś tu nie rozumiem, potrojone zostaną doładowania dające sumę 500 zł, to znaczy że każde kolejne nie zostanie potrojone, tak?
-
Anonimowy
Gośćteraz to ja nie rozumiem….
-
Anonimowy
GośćSpokojnie, wszystko jest oki. Można maksymalnie doładować za 500pln i jest napisane, że DOSTANIE się 1000pln bonusu – za 2 doładowanie. chodzi o to , że nie uwzględnili 500pln, które i tak ląduję na koncie jak zawsze. Czyli – ładujemy za 25 pln i 2 raz za 500pln. DOSTAJEMY GRATIS 1000pln potrojenia, czyli mamy na koncie po takiej operacji 1525 pln. kumacie?
-
Anonimowy
GośćOk, teraz wszystko jasne.
-
Anonimowy
Gośćjeszcze 2 tygodnie na skorzystanie z promocji – muszę pogonić znajomych, bo oni się jak zawsze nie orientują w promocjach
-
Anonimowy
GośćCzyli dokładnie tak samo jak w Heyah.
-
Anonimowy
Gość[quote="wasa20":2j9auc5x]Spokojnie, wszystko jest oki. Można maksymalnie doładować za 500pln i jest napisane, że DOSTANIE się 1000pln bonusu – za 2 doładowanie. chodzi o to , że nie uwzględnili 500pln, które i tak ląduję na koncie jak zawsze. Czyli – ładujemy za 25 pln i 2 raz za 500pln. DOSTAJEMY GRATIS 1000pln potrojenia, czyli mamy na koncie po takiej operacji 1525 pln. kumacie?[/quote:2j9auc5x]
525 jest na koncie głównym, 1000 na koncie promocyjnym. Oczywiście, jeśli się doładuje przez stronę Ery, to dostaje się 10% bonusu. W takim wypadku na koncie głównym będzie 577zł
-
Anonimowy
GośćNo to można gadać i gadać, na internet tez da się to wykorzystać, tak?
-
Anonimowy
Gośćtak można duuuużo rzeczy naściągać
-
Anonimowy
GośćBonus daje darmowe usługi w sieci (smsy, mmsy i rozmowy) i darmowy internet. Na podobnych zasadach przyznawano bonus w darmowych weekendach w TT.
-
Anonimowy
GośćNo to świetnie, bo ile można gadać, zważywszy, że całkiem niedawno był bonus weekendowy.
-
Anonimowy
Gośćja i tak nie potrafię tak strasznie długo wisieć na słuchawce, dlatego cieszę się że w heyah mam bez limitu czasowego ważność podwójnego…
-
Anonimowy
GośćNa pewno zawisłabyś na słuchawce, gdybyś za darmo mogła rozmawiać w cenie 29gr/h, jak w Gzg z nowego TT.
-
Anonimowy
Gośćoj wierz mi że nie jeśli mam tyle czasu żeby gadać to mam też tyle czasu żeby się z kimś spotkać
-
Anonimowy
GośćAle nie zawsze można przecież się spotkać, rozmawia się przede wszystkim z osobami, które mieszkają dosyć daleko od nas. Nawet kwotę maksymalnego bonusu w potrójnym można spokojnie wykorzystać.
-
Anonimowy
Gośćzypolek no ja nie mówię, że nie można, ja po prostu znam siebie i wiem, że dla mnie taki bonus jest trochę bez sensu. Wolę podwójne w formie w jakiej było teraz w Heyah i tyle
-
Anonimowy
GośćWiesz, bonus potrojenia jest przyznawany w kilku taryfach TT, między innymi w Nowym TT- ukierunkowanym na rozmowy wewnątrzsieciowe, ale też dla TThot, w której to taryfie jest bonusem, w którym dają Ci darmowe połączenia do posiadaczy prawie 1/3 użytkowników komórek.
-
Anonimowy
GośćOk, pytanie tylko czy w tej 1/3 są Twoi znajomi, bo jesli nie, to cała promocja nie ma większego sensu.
-
Anonimowy
Gośćprawdę mówiąc to nie wszyscy znajomi muszą być w tej 1/3 żeby się opłacało – wystarczy że będą ci do których najczęściej się dzwoni
-
Anonimowy
GośćChodziło mi o to, że Era to jeden z największych operatorów i posiada ok 1/3 wszystkich użytkowników komórek w Polsce. A że sam w większości kontaktuje się z Erą, to promocja jeszcze bardziej mi się opłacała. Bo i tak jest opłacalna.
-
Anonimowy
Gośćja o większości nie umiem mówić, akurat ci z którymi ja najwięcej gadam mają w heyah albo tt…
-
Anonimowy
GośćNiestety, Heyah nie jest traktowana przez Erę jako rozmowy wewnątrzsieciowe. I Heyah nie traktuje TT jako wewnątrzsieciówki.
Ale i tak promocje typu potrójne doładowanie w TT są bardziej opłacalne, niż gdyby podobna opcja pojawiła się np w Play. Play ma kilkakrotnie mniej użytkowników, czyli statystycznie- przyznawany bonus byłby trudny do zużycia. Tak samo, mało kto korzysta w PF z pakietu rozmów wewnątrzsieciowych- bo nie ma do kogo tych minut wydzwonić. -
Anonimowy
Gośćno i koniec potrójnego/podwójnego. Ciekawe kiedy następne
-
Anonimowy
GośćStawiam na grudzień i promocje bożonarodzeniowe
-
Anonimowy
GośćW grudniu na święta to pewniak. Myślicie, że teraz zamienią promocje? TT będzie mieć podwójne, a Heyah potrójne?
-
Anonimowy
GośćNie sądzę, żeby w Heyah dali potrójne doładowanie. Moim zdaniem- albo znowu podwójne i potrójne tak, jak teraz, albo podwojenia dla obu prepaidów.
-
Anonimowy
Gośćno ja prawdę mówiąc wolałabym żeby zostało podwójne w Heyah to mi odpowiada znacznie bardziej niż potrójne na dodatkowych zasadach
-
Anonimowy
GośćPotrójne doładowanie w TT ma rację bytu- daje darmowe połączenia wewnątrz sieci, czyli do wszystkich użytkowników ery. Ale Heyah nie traktuje Ery jako sieci, więc wewnątrzsieciowe ograniczyłoby się tylko do Heyah.
-
Anonimowy
Gośćotóż to. poza tym mi tu najbardziej w potrójnym jednak przeszkadzał okres wykorzystania…
-
Anonimowy
GośćW TT posiadacze starterów z ekstra kasą do kolejnych doładowań mogą przedłużać ważność konta promocyjnego. W Heyah nie ma podobnych starterów, więc z tym przedłużeniem byłoby kiepsko.
-
Anonimowy
GośćAle potrójne było przecież tylko na 60 dni, więc specjalnie konta nie trzeba było przedłużać chyba.
-
Anonimowy
Gośćno właśnie, to był problem – że w 60 dni to ja tylko malutką część bonusu jestem w stanie wykorzystać
-
Anonimowy
Gość[quote="Boca":22f7i7dl]Ale potrójne było przecież tylko na 60 dni, więc specjalnie konta nie trzeba było przedłużać chyba.[/quote:22f7i7dl]
Konta głównego nie trzeba przedłużać. Tu mowa o przedłużaniu ważności konta promocyjnego, czyli tego, na którym jest bonus z potrojenia.
-
Anonimowy
GośćOk,ale tego konta chyba nie można przedłużyć, 60 dni to limit albo ja czegoś tu nie rozumiem.
-
Anonimowy
GośćBoca no dobrze rozumiesz i właśnie w tym problem potrójnego
-
Anonimowy
Gość[quote="Boca":fp1o2pkp]Ok,ale tego konta chyba nie można przedłużyć, 60 dni to limit albo ja czegoś tu nie rozumiem.[/quote:fp1o2pkp]
Można przedłużyć ważność konta promocyjnego. Ale można to zrobić tylko uzyskując Erazłotówki. Czyli przedłużyć ważność konta promocyjnego mogą tylko posiadacze starterów z ekstra kasą przyznawaną do doładowań w ciągu pierwszych 12 miesięcy użytkowania. Taki starter można uzyskać również przenosząc numer do Tak Taka.
-
Anonimowy
Gośćbruno teraz to ja już też nie rozumiem… tym bardziej wolę podwójne w heyah – tam wszystko proste i jasne
-
Anonimowy
GośćNo ok, ale o ile można przedłużyć maksymalnie ważność bonusu?
-
Anonimowy
GośćNie ma wartości maksymalnej- można przedłuzyć era złotówkami, które dostaje się jako bonus do doładowania w określonych starterach. Czyli będzie można przedłużać tyle, ile się da- czyli do momentu aż nie skończą się doładowania z erazłotówkami.
-
Anonimowy
GośćCzyli jeśli ktoś przeniósł numer do Ery i do każdego z 20 pierwszych doładowań otrzymuje 10 zł to może bonusowe konto przedłużać nawet przez cały rok, nieźle.
-
Anonimowy
GośćDużą kwotą doładowywano chyba tylko w ekstremalnych przypadkach. Mi bardziej opłacało się doładować kwotą 50 zł, bo i tak dostałem duży bonus- 100 zł. I na dodatek ważność konta na rozmowy wychodzące znowu skoczyła mi do 12 miesięcy, więc na dobrą sprawę mógłbym dać sobie spokój z doładowywaniem na długi okres czasu.
-
Anonimowy
GośćPrzedłużenie wartości konta to ogromny plus, bo co , z tego, że ma się dużo kasy na koncie skoro termin ważności konta jest krótki i trzeba wszystko szybko wykorzystać lub ponownie doładować.
-
Anonimowy
GośćZ jeden strony ważne, że okres połączeń wychodzących wzrasta, a z drugiej, że czas na wykorzystanie bonusów jest wystarczający i w dodatku można go jeszcze przedłużyć Era jednostkami.
-
Anonimowy
GośćDokładnie, nawet 30 dni na wykorzystanie obecnego bonusu spokojnie wystarczy.
-
Anonimowy
GośćA ja doceniam to że w Heyah miałam nielimitowany czas na wykorzystanie podwojenia…
-
Anonimowy
GośćTak, ale podwojenie to co innego, kasy jest więcej, można ją wydać na cokolwiek się chce, swojego rodzaju tradycja w Heyah:)
-
Anonimowy
Gośćno ale mowa była też o potrojeniu… w tym kontekście wolę podwojenie heyah niż potrojenie w tt…
-
Anonimowy
GośćPoza tym bonusy do sieci są znacznie częściej, bonus weekendowy, teraz 100 minut w sieci po doładowaniu. A podwójne zdarza się mniej więcej 2 razy w roku.
-
Anonimowy
GośćDla Ciebie lepsze podwójne, a dla wielu innych potrójne. Pamiętaj, że na potrójnym zyskać można było znacznie więcej pieniędzy, fakt, że do sieci i na stacjonarne na 60 dni, ale przyznaj, że bonus do zdobycia pokaźny.
-
Anonimowy
GośćOczywiście, że pokaźny, ale zaznaczyłam, że dla mnie bardziej korzystne jest podwójne, tylko dlatego, że mam znajomych w innych sieciach. Gdyby było inaczej uznałabym potrójne za bardziej odpowiednie dla siebie, czysta matematyka.
-
Anonimowy
Gośća ja po prostu nie gadam godzinami, dlatego nawet pokaźny bonus ale na ograniczoną ilość czasu mnie nie satysfakcjonuje jeśli mogę mieć mniejszy, ale za to na wykorzystanie kiedy chcę i do wszystkich
-
Anonimowy
GośćTeraz w Heyah nie ma podwójnego. Zresztą, w tym roku nikt nie dał podwójnych ani potrójnych doładowań. Co najwyżej można dostać bonusy minutowe. Plus i Orange dają do sieci, Tak Tak i Heyah do sieci i na stacjonarne. Dla mnie potrójne było w sam raz- darmowe rozmowy w sieci przez 2 miesiące. Teraz doładuję za 50zł, kolejnych 100 minut do sieci i na stacjonarki, czyli kolejny miesiąc rozmów za darmo. Mi to się podoba
-
Anonimowy
Gośćja mam jeszcze kasę z poprzedniego podwójnego Poza tym podwójne Heyah było do wszystkich, to w TT potrójne było tylko do sieci…
-
Anonimowy
GośćI co, myślicie , że już nic więcej nie będzie na święta?
-
Anonimowy
GośćJA wierzę, że coś będzie. Może nie dużo, ale coś pewnie dadzą.
-
Anonimowy
GośćChyba, że w celu utrzymania ciągłości zaproponują jakiś większy bonus po 6.01.
-
Anonimowy
Gośćjedno nie wyklucza drugiego
-
Anonimowy
Gośćziggy Orange miało podwójne, na gorszych zasadach niż Heyah i Tak-tak, ale miało. Teraz stawiał bym na jakie podwójne/potrójne, ale dopiero po nowym rynku, kiedy zakończy się megadoładowanie. Jeśli wcześniej coś się pojawi to będę pozytywnie zaskoczony.
-
Anonimowy
GośćW zeszłym roku, tuż po podwójnym doładowaniu w TT, w połowie stycznia wprowadzili kolejne podwójne doładowanie. Może nie tak od razu coś wprowadzą, ale w Tak Taku co chwilę coś się dzieje.
-
Anonimowy
GośćWygląda więc na to, że teraz podwójne będzie częściej niż dwa razy w roku, poza tym potójne i inne bonusy- jest coraz lepiej u naszych opów.
-
Anonimowy
Gośćktoś liczył ile razy było w tym roku?
-
Anonimowy
GośćW Heyah 3 razy, do tego darmowe weekendy i bonus 100 minut.
W Tak Tak podwójne pojawiło się po raz trzeci, do tego było potrójne doładowanie, darmowe weekendy w sierpniu i bonus 100 minut.
Dla porównania, np. podwójne doładowanie w Orange było raz- sierpniowe 2×2 tylko do sieci. I chyba o początek stycznia zahaczała grudniowa, z zeszłego roku, promocja 200% do sieci. -
Anonimowy
GośćOd razu widać, że Heyah i TT wypadają tutaj zdecydowanie najlepiej, oby tak dalej:)
-
Anonimowy
GośćZaskakują mnie w szczególności z ilością bonusów. Przecież ten kto korzystał ze wszystkich bonusowych doładowań ten zaoszczędził tyle pieniędzy, że hoho…. Przez ostatnie 3 miesiące można rozmawiać za darmo wewnątrz sieci( w TT), dzięki mega i potrójnemu, teraz dochodzi kolejny bonus, który w dodatku jest do wszystkich i nieograniczony czasowo. Pięknie.
-
Anonimowy
Gośćłał, wygląda to imponująco mam nadzieję, że w 2010 nie zwolnią tempa
-
Anonimowy
GośćTo fakt, bonusy w Erze i Heyah nie mają sobie równych, przecież w ostatnim czasie było coś praktycznie do każdego doładowania i mam nadzieję, że tak pozostanie.
-
Anonimowy
Gośćhihi i w Heyah też jednak dali świąteczne podwójne
-
Anonimowy
GośćSuper, ale niespodzianka;) Myślałam, że już nic się na święta nie pojawi a tu proszę. Bonus goni bonus;)
-
Anonimowy
Gośćno i to już chyba będzie oficjalne zakończenie promocji w tym roku następne na pewno dopiero w 2010 …
-
Anonimowy
GośćŚwietne podsumowanie roku, życzę wszystkim użytkownikom by kolejny był taki sam lub jeszcze lepszy:)
-
Anonimowy
GośćTego sobie i wam również życzę
-
Anonimowy
GośćNa koniec dostaliśmy tyle bonusów, że dla solidnie gospodarujących wystarczy na długo
Megadoładowanie + podwójne, które otrzymam w styczniu powoduje, że znowu odłożę doładowanie konta, chyba że ponownie pojawi się jakiś bonus do doładowań -
Anonimowy
GośćNo ja też mam taką nadzieję, że przy dobrych wiatrach do następnego bonusu wystarczy.
-
Anonimowy
GośćNie było takiej siły, żeby nie wystarczyło. Bonus dostaliśmy 6 stycznia, a 8 rozpoczęła się już kolejna promocja podwójnego doładowania hehe
-
Anonimowy
GośćCzyżby teraz każde doładowanie miało być premiowane?;)
-
Anonimowy
Gośćpromocje może nie będą trwały non stop, ale jak ktoś dobrze zarządza kasą na koncie to faktycznie jest w stanie zrobić tak, żeby każde jego doładowanie było podwójne
-
Anonimowy
GośćNon stop może nie, ale jeśli tak dalej pójdzie to będzie można gadać do woli i znów dostać bonus;)
-
Anonimowy
GośćBoca, a co, jeszcze ci mało?
-
Anonimowy
GośćJak na razie nie, ale nagromadziłam trochę kasy i jeśli podwójne doładowania będą tak często, to pewnie z kolejnym tez dostanę bonus;)
-
Anonimowy
Gośćno jeśli następne podwójne będzie wcześniej niż w kwietniu to ja na pewno sobie odpuszczę kolejne doładowywanie, bo i tak tej kasy będę mieć na koncie tyle, że nie wykorzystam do czerwca
-
Anonimowy
GośćPatrząc na aktualne tempo pojawiania się bonusów wcale nie możemy być pewni czy kolejnego nie będzie w połowie lutego Chociaż dla mnie byłby to już przesyt. Po skorzystaniu z tego podwójnego będę mieć ponad 300 złotych na koncie i jeszcze konto ważne na całe 12 miesięcy
-
Anonimowy
Gośćno mam dokładnie tak samo, dlatego właśnie nie muszę się już rzucać na każdą promocję jaka będzie
-
Anonimowy
GośćTeraz można doładować w dowolnym momencie, a prawdopodobieństwo, że trafi się na podwójne jest naprawdę bardzo duże.
-
Anonimowy
Gośćno ale warto się zawsze upewnić głupio by tak było akurat trafić na okres między dwoma podwójnymi
-
Anonimowy
GośćWiadomo, na szczęście podwójne trwają teraz długo, więc spokojnie można zaplanować swoje wydatki.
-
Anonimowy
Gośćprzerwy między kolejnymi podwójnymi robią się krótsze niż okres ich trwania
-
Anonimowy
GośćTo fakt, zastanawiam się tylko czy to stała tendencja;p
-
Anonimowy
Gośćhihi oby, oby
albo może przerwy wydłużą, a np dadzą potrójne na wszystko? no co, pomarzyć można -
Anonimowy
Gośćeee… to by była już przesada. Cóż, kiedy podwójne jest to trzeba korzystać i tyle, bo rzeczywiście trudno powiedzieć kiedy będzie kolejna promocja, może za miesiąc, a może za pół roku.
-
Anonimowy
GośćZa pół roku? Nie sądzę, przecież ostatnio promocję są jedna po drugiej.
-
Anonimowy
Gośćzypolek nie możliwe, żeby po takim rozpieszczaniu użytkowników teraz zamilkli na pół roku… eee nie, to byłoby dla nich zbyt ryzykowne
-
Anonimowy
GośćMoże po prostu teraz bonus będzie mniejszy albo do wykorzystania wewnątrz sieci.
-
Anonimowy
GośćBoca ale czemu od razu wróżyć negatywnie? Zarówno TT jak i Heyah zaskakiwali nas pozytywnie, więc nie widzę powodów dla których miało by się to teraz zmienić
-
Anonimowy
GośćOczywiście, ale jestem realistką i nie chce mi się wierzyć , że podwójne będzie aż tak często, chociaż masz rację , Era i Heyah potrafią zaskoczyć.
-
Anonimowy
GośćW sumie to nie każdy wykorzystuje bonus maksymalnie jak się da, większość pewnie doładowuje symbolicznie, a ja ponownie zwiększę konto o ponad 340 złotych, a tyle pieniędzy wystarczy mi na cały rok spokojnie, tym bardziej, że konto mam ważne przez 12 miesięcy, ale zapewne jeśli będzie podwójne, a ja będę mieć pieniążki to pewnie skorzystam.
-
Anonimowy
Gośćno więc właśnie – ci co doładowują za tak dużą kwotę na pewno nie będą korzystać z każdego podwójnego, a ci co doładowują symbolicznie na pewno zapewniają operatorowi zysk
-
Anonimowy
GośćZysk dają jedni i drudzy , bo jeśli ktoś doładowuje rzadziej a większą kwotą wydaje mniej więcej tyle, ile doładowujący mniejszą kwotą , ale częściej.
-
Anonimowy
Gośćno tak, ale tym co doładowują rzadziej a za większą kwotę z racji podwójnego dostają więcej.
-
Anonimowy
GośćJak kto woli, czysta kalkulacja. Ja osobiście wolę wydać więcej , skorzystać z promocji i dzwonić sobie spokojnie przez jakiś czas niż co chwila doładowywać. W końcu podwójne nie trwa wiecznie.
-
Anonimowy
Gośćno to dokładnie tak jak ja chociaż przyznaję, że nawet jak mam dużo na koncie to ciężko mi powstrzymać się przed skorzystaniem z kolejnego podwójnego
-
Anonimowy
GośćLepiej wydać raz, a więcej bo ma się spokój na dłuższy czas, a tylko wykorzystując na maksa podwójne doładowanie uzyskuje się w HOT jakieś 15 groszy za minutę połączenia do wszystkich pza Play.
-
Anonimowy
Gośćno wiem, wiem, tylko że mówię – potem nawet jak na koncie pełno to ręka sama sięga po więcej
-
Anonimowy
GośćŁatwiej się wydaje kasę wiedząc, że można podwójnie na tym zyskać;)
-
Anonimowy
Gośćjeśli masz na myśli te 25 zł, które kiedyś trzeba było wykorzystać żeby skorzystać z podwójnego to masz rację. Potem jednak, już po podwójnym, kasa schodzi podobnym tempem jak zwykle, tyle, że starcza na dłużej
-
Anonimowy
GośćTo fakt, ale też łatwiej mi się ją wydaje wiedząc, że mam więcej.
-
Anonimowy
Gośćtak to bywa z pieniędzmi
-
Anonimowy
GośćA teraz jak jest darmowy numer to już w ogóle można gadać i gadać z kimś w Heyah:)
-
Anonimowy
Gośćo mamo, tak sobie pomyślałam, że teraz to już zupełnie nie wiem na co ja wydam te pieniądze – smsy za free, rozmowy z chłopakiem za free, międzynarodowe ultratanie… heh
-
Anonimowy
GośćNa szczęście nie musisz się tak spieszyć, bo ważność konta tez jest długa;)
-
Anonimowy
Gośćno to fakt, ale kto to widział, żeby na konto więcej kasy przybywało niż z niego ubywało hihi
-
Anonimowy
GośćW heyah też wam się sumuje ważność konta po kolejnych doładowaniach? Właśnie dzięki temu mam pewność, że zdążę wydać wszystkie pieniądze jakie zgromadziłem na koncie mojego Tak-taka, gdybym miał na to tylko 5 miesięcy po doładowaniu za 150 zł to w życiu nie dał bym razy tego wykorzystać w tym czasie (ponad 300 zł na koncie)
-
Anonimowy
GośćTak w Heyah też się sumuje, do maksymalnie 12 miesięcy.
-
Anonimowy
Gośćdokładnie zypolek, ja też miałabym problem z wykorzystaniem gdyby nie sumowanie się ważności
-
Anonimowy
GośćNa szczęści eo to w Heyah nie trzeba się martwić i jest duża szansa, że się znów trafi na podwójne doładowanie.
-
Anonimowy
Gośćpóki co o tym nie myślę… darmowe rozmowy, darmowe smsy… nie potrzebne mi póki co podwójne
-
Anonimowy
GośćJa też już nie odliczam tak jak kiedyś, ale myślę, że perspektywa kolejnego podwójnego nie jest aż taka odległa.
-
Anonimowy
Gośćpewnie nie, ale prawdopodobnie nie skorzystam póki stan mojego konta nie zejdzie co najmniej do 20 zł, a do tego mi jeszcze daleeeeeko…
-
Anonimowy
GośćJa jeszcze zobaczę, prawda jest taka, że chyba jeszcze nigdy nie opuściłam podwójnego, ale fakt faktem, wtedy stan mojego konta był znacznie niższy.
-
Anonimowy
GośćBo wcześniej nie zdarzyło się by bonusy następowały natychmiast po sobie, przecież od kilku ładnych miesięcy nie było 2 tygodni bez nowego bonusu.
-
Anonimowy
GośćPodwójne były znacznie rzadziej a promocji było też chyba trochę mniej, teraz jest naprawdę super.
-
Anonimowy
Gośćteraz to ja nawet przestaję nadążać. kilka dni mnie nie było a tu proszę – darmowe w sieci i niskie stawki do ameryki pn
-
Anonimowy
GośćI do Australii też!
-
Anonimowy
Gośćno tak, tak, znowu zastosowałam niepotrzebnie skrót myślowy… dla ścisłości – do Austalii, USA i Kanady (bo żeby nie było, że do całej ameryki pn…)
-
Anonimowy
GośćHeyah jest już polskim potentatem w rozmowach międzynarodowych – dostępnych jest wiele krajów w ramach tanich połączeń. W sumie to Heyah zawdzięczamy malejące ceny połączeń zagranicznych, oby tylko stawki były coraz niższe.
-
Anonimowy
Gośćtakim potentatem jest już od ponad roku! i wciąż nikt z nimi nie próbuje nawet konkurować, co mnie nieustannie dziwi…
-
Anonimowy
GośćFakt, stawki mogłyby być jeszcze niższe, ale i tak nie ma na co narzekać, po podwójnym doładowaniu za połączenia zagraniczne płacimy tyle, co normalnie za krajowe.
-
Anonimowy
GośćPodoba mi się wyliczenie propo podwójnego doładowania w zasadzie można powiedzieć, że obniża stawkę minuty połączenia o połowę. Wydajesz kasę tę co zwykle na odpowiednie doładowania a wydzwaniasz za to gigawięcej. Kiedy było podrójne doładowanie, ze tak zapytam?
-
Anonimowy
GośćKurcze ten czas ta szybko leci, ale nie było przypadkiem jakoś we wrześniu 2009?
-
Anonimowy
GośćNo ja jeszcze wówczas nie interesowałam się tematem pytam czysto badawczo, sama nie mam pojęcia niestety. Jeśli wrzesień, to szczerze mówiąc myślałam, że to było dawniej.
-
Anonimowy
GośćNie,nie, podwójne w Heyah i w Erze pojawiają się dość często, więc można się spodziewać, że niedługo wprowadzą następne.
-
Anonimowy
GośćTylko pytanie teraz pojawia się inne – co w związku z pakietem 1000 minut mi się wydaje, że chwilę jeszcze na podwójne poczekamy, w końcu byłoby za dużo tego dobrego. Najwcześniej pod koniec czerwca zatem.
-
-
AutorWpisy