Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Porozumienie z operatorami komórkowymi ws. MTR za inwestycje?
- Ten temat ma 7 odpowiedzi, 5 głosów, a ostatnio został zaktualizowany 15 lat, 10 miesięcy temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
Klucznik -
Anonimowy
GośćUKE chyba zrozumiał, że ważniejsze jest porozumienie niż ciągła walka z opami i wspieranie Play
-
Anonimowy
Gośćosobiscie uwazam, ze najwyzszy czas na wspolne porozumienie, a nie tylko czekanie az sam Plus coś wywyalczy (jak to miało miejsce juz kilka razy)
-
Anonimowy
GośćCoś można osiągnąć działając razem, a nie przeciw sobie. UKE nie może wieczność faworyzować Play, który jest już blisko 5 milionowym graczem i najwyższy koniec go trzymać za rękę. A w3 też potrzebuje motywacji.
-
Anonimowy
Gość[quote] Widzisz coś zdrożnego w pomaganiu słabszym, początkującym którzy wprowadzą trochę świeżego powietrza [/quote] tak jeżeli jest to prywatna firma i do tego tak długo to trwa.
-
Blom
UczestnikWydaje mi się, że to bardzo dobry układ.
A co do pomagania słabszym, wydaje mi się, że Play nie potrzebuje już pomocy, ma odpowiedni zasięg i umowe z plusem poza tym zaczyna być dochodowy więc po co dalej pomagać komuś kto daje sobie radę? -
PROZAK
UczestnikWięc od 2013 roku czeka nas wolna amerykanka(ciekawy jestem jak to będzie funkcjonować), a co do tych stawek to rozumiem ze dotyczą wszystkich operatorów i wspomaganie P4 zakończy się z dniem 1 lipca 2011
-
Anonimowy
GośćZastanawiające jest w istocie, kiedy UKE przestanie faworyzować Play, może kiedy zbliży się do 14 milionów klientów? Według mnie to najwyższy czas, by sieć zaczęła dbać sama o swoich klientów. Być może wtedy poprawią jakość:)
-
-
AutorWpisy