Poranna awaria Orange w Warszawie

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Poranna awaria Orange w Warszawie

Przeglądanie wątków odpowiedzi 7
  • Autor
    Wpisy
    • #155008 Odpowiedz
      rafaik
      Uczestnik

Przez około dwie godziny abonenci sieci Orange mieli problemy z wykonywaniem połączeń. Wszystko przez awarię, która uniemożliwiała dzwonienie przede wszystkim w ramach sieci. Problem udało się usunąć ok. 7.40.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #179128 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

mi jeszcze nie działa, przynajmniej nie za każdym razem…rano zaś zupełny brak sieci

• #179129 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Rzeczywiście chyba naprawili, mój ojciec ma fona w pomarańczy i jakoś koło 8 normalnie już mógł dzwonić po ludziach.

• #179130 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Ja się rano dodzwonić nie mogłem, teraz jest ok. Ale nadal mam wrażenie że moje smsy nie dochodzą, czekam już jakiś czas na potwierdzenie dostarczenia.

• #179131 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

JAK LUDZIE NIE MAJA CO ROBIC O 5:00 AM TO NIECH CIERPIA. JA TEZ MAM ORANGE I GDYBY NIE TA INFORMACJA TO NAWET BYM O TYM NIE WIEDZIAL.

• #179132 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Witam. Już 29.07 wieczorem w Łebie nie można było dodzwonić się z Orange na Orange, a do innych sieci też były problemy. Nie wiem czy to wina najazdu turystów do tego miasta ( w tym i mnie ), czy też początki problemów tej sieci. Zasięg " szalał", i nawet będać w zasięgu włączała się poczta głosowa osoby do której dzwoniłem. Pozdrawiam.

• #179133 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

ja wczoraj wstałem, o 8 zadzwoniłem i dwa smsy wysłałem i wszystko było w porządku, też z sieci się o tym dowiedziałem ale zastanawia mnie po co robić z tego wielkie halo skoro takie usterki zdarzają się ciągle u każdego opa.

• #179134 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

artykół ma byc kompletny a nie zajawka. Telefony na Mokotowie nie Łączą do godz 17ej

Przeglądanie wątków odpowiedzi 7
Odpowiedz na: Odpowiedź #179130 w Poranna awaria Orange w Warszawie
Twoje informacje:

Anuluj