Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Poranna awaria Orange w Warszawie
- Ten temat ma 7 odpowiedzi, 2 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 16 lat, 4 miesiące temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
rafaik
Uczestnik -
Anonimowy
Gośćmi jeszcze nie działa, przynajmniej nie za każdym razem…rano zaś zupełny brak sieci
-
Anonimowy
GośćRzeczywiście chyba naprawili, mój ojciec ma fona w pomarańczy i jakoś koło 8 normalnie już mógł dzwonić po ludziach.
-
Anonimowy
GośćJa się rano dodzwonić nie mogłem, teraz jest ok. Ale nadal mam wrażenie że moje smsy nie dochodzą, czekam już jakiś czas na potwierdzenie dostarczenia.
-
Anonimowy
GośćJAK LUDZIE NIE MAJA CO ROBIC O 5:00 AM TO NIECH CIERPIA. JA TEZ MAM ORANGE I GDYBY NIE TA INFORMACJA TO NAWET BYM O TYM NIE WIEDZIAL.
-
Anonimowy
GośćWitam. Już 29.07 wieczorem w Łebie nie można było dodzwonić się z Orange na Orange, a do innych sieci też były problemy. Nie wiem czy to wina najazdu turystów do tego miasta ( w tym i mnie ), czy też początki problemów tej sieci. Zasięg " szalał", i nawet będać w zasięgu włączała się poczta głosowa osoby do której dzwoniłem. Pozdrawiam.
-
Anonimowy
Gośćja wczoraj wstałem, o 8 zadzwoniłem i dwa smsy wysłałem i wszystko było w porządku, też z sieci się o tym dowiedziałem ale zastanawia mnie po co robić z tego wielkie halo skoro takie usterki zdarzają się ciągle u każdego opa.
-
Anonimowy
Gośćartykół ma byc kompletny a nie zajawka. Telefony na Mokotowie nie Łączą do godz 17ej
-
-
AutorWpisy