Start › Forum › Sprzęt › Nawigacje GPS › Policjanci kontrolują legalności nawigacji GPS
- Ten temat ma 18 odpowiedzi, 5 głosów, a ostatnio został zaktualizowany 13 lat, 6 miesięcy temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
Klucznik -
Anonimowy
GośćKogoś chyba popieściło. KUPIŁEM nawigację, KUPIŁEM program, mam jeszcze wozić jakieś papiery, żeby udowodnić, że nie jestem wielbłądem? Ludzie dają się na to nabrać?!
-
Anonimowy
GośćRównie dobrze można byłoby wozić rachunki za odzież. Skąd wiadomo że spodnie i koszulka nie są kradzione ?
-
Anonimowy
Gośćnawigacja legalna , auto kradzione… i co dalej… farsa…
-
Anonimowy
Gośća czy policja jest na uslugach tych firm? skoro zarabiaja nielegalnie to moze nie powiini otrzymywac pensji z budzetu panstwa tylko od producentow np.automap?a jak chuligani walcza w srodku stolicy to nikt im nielegalnych bujek nie zabrania a policji brak!!!!!!!!!!
-
Anonimowy
Gośćosobiście uważam,że dobrze
-
Anonimowy
GośćNajgłośniej zawsze krzyczą złodzieje. Legalni nie muszą się martwić.
-
Anonimowy
GośćAle mam pytanie jaki certyfikat? Mam nokie 6110 navi i był
wgrany route co mam na to poradzic? Brat ma nawigacje z
biedronki i tez nie ma zadnego certyfikatu.
-
sebi997
Uczestnika ja mam nawigacje navigo model m330 czy jakos tak moze nie jest najlepsza ale posiada darmowa aktualizacje wiec moge jezdzic spokojnie zawsze jednak pod reka mam n 6220c z garminem na wypadek gdyby nawigo czegos nie znalazlo
-
jogi
Uczestnikz tego wynika że Ci którzy posługują się nielegalem – a jest ich spora większość, jak na razie nie muszą się za bardzo przejmować. Nie zmienia to jednak faktu że kradzież to kradzież – nie ważne jak by się usprawiedliwiać…
-
Anonimowy
Gośćkradzież jest pozbawieniem kogoś rzeczy, kopiując oprogramowanie nic nikomu nie kradniesz!
-
Anonimowy
Gośćpamiętacie partie piratów? ona jeszcze istnieje?
-
johnny-18
CzłonekIstnieje i jest w europarlamencie.
-
Anonimowy
GośćCiekawe jestem jak długo potrwa ta akcja.
-
Anonimowy
Gość -
Anonimowy
GośćCiekawe jak policja rozpozna dziś czy mapa jest nielegalna ,jak na rynku istnieje taki duży wybór map do nawigacji
-
Anonimowy
GośćJAKICH NAWIGACJI UNIKAĆ
-
Anonimowy
GośćCiekawe jakie papiery jeszcze ze sobą będziemy musieli wozić ,na zakup mapy ,komórki ,auta,butów,skarpet………………………………………………………………………………………………………………………………………..
-
Anonimowy
GośćUkradziono mi nawigacje z Passata,służbówka ubezpieczona,zastanawiam sie czy policja znajdzie kiedys złodziei,wystarczy popatrzeć na aukcje i na giełdy/po niecałe 2000 są nawigacje warte 8000-10000zł-oczywiscie te za 2000 legalne……………
-
-
AutorWpisy