Podwójny Pakiet minut za 5zł w Play

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Podwójny Pakiet minut za 5zł w Play

Przeglądanie wątków odpowiedzi 18
  • Autor
    Wpisy
    • #152024 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

P4, operator sieci Play, do 24.08.2010 roku podwaja pakiet 100 minut za 5zł. Promocja jest dostepna dla abonentów oferty Play Fresh.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #231312 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Tygodniowa promocja? Wygląda na próbe przykrycie problemu Notki SMS i pocieszenie klientów, ale raczej tak łatwo się nie uda 🙂

• #231315 Odpowiedz
      Poll
      Członek

200 minut to spora sumka za niewielkie pieniądze , zwłaszcza w wakacje przydatna. Teraz każdy dobry ruch operatora będzie się kojarzył z odwracaniem uwagi od Notki?

• #231316 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Włączyli mi notke bez pytania, bez informacji jak to coś wyłączyć. To jest skandal.

• #231317 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

dobra promocja ale moglo byc to jako stala oferta byc

• #231319 Odpowiedz
      Poll
      Członek

A schodzi najpierw te 200 minut czy te uzbierane w Zbieraj Minuty? Ktoś wie?

• #231323 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

No coraz lepiej, dzieki temu pakietowi bramka VOIP poszła w odstawkę, bo 5gr/min. na stacjonarne to atrakcyjna cena dla VOIPa, a tu jest w komórce. A teraz 2,5gr. /min

• #231324 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Kod nie działa 🙁 Za jego pomocą wchodzi się w zarządzanie kontem i nic więcej.

• #231325 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Po fatalnym uruchominiu Notki SMS dali to na osłodę. Oczywiście kupię, bo to akurat dobra promocja. Niesmak po zlkwidowanej Notce jednak zostaje.

• #231326 Odpowiedz
      Blom
      Uczestnik

Nie wiem co chcecie od tej notki, w każdym bądź razie ja ją wyłączyłem bez problemu krótkim kodem.

Co do pakietu, według mnie super promocja. Sam dużo dzwonie na stacjonarne więc takie coś mnie cieszy!
      Mogliby jednak przedłużyć promocję.

Pozdrawiam

• #231329 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

u mnie na i5700 też nie działa . Wchodzi się do zarządzania kontem. Wie ktoś dlaczego?

• #231335 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Aktywował już ktoś te 200 minut?

• #231343 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

w wiadomości jest błąd. Ten promocyjny kod uaktywniamy kodem na 100 min za 5 zł
      *111*34*1*# nieprawidłowy kod
      *111*34*1# prawidłowy

• #231347 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Przepraszam za błąd w krotkim kodzie. Jeden z naszych Czytelnikow go zauważył i przysłał do Redakcji prawidłowy. Dziękujemy – teraz juz powinno działać. Andrzej

• #231348 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

W oststniej chwili wprowadzili ten pakiet za 5 zeta x 2. Bo wczoraj dzwonili do mnie z ofertą mam play fresh i zaproponowali mi abo za 15 zeta za 120 min do wczystkich sieci na 10 miesięcy i moge zakupic tylko 1 pakiet 100 na play i stacjonalne. 🙂

• #231349 Odpowiedz
      Poll
      Członek

Kod zadziałał , ten poprawiony ale info zwrotne jest że to nie 200minut tylko 100.

• #231355 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Super promocja. Nie będę ukrywał, że mnie udobruchali tym pakiecikiem. 200 minut jest już na kącie he he 🙂 Oby częściej takie promocje, albo najlepiej na stałe taka ilość minut za 5 PLN (marzenia). Nie wiem jak wy, ale ja od kiedy play fresh zagościł na rynku przestałem się bawić w VOIP jeżeli chodzi o dzwonienie po Polsce.

• #231398 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

rękoma i nogami podpisuje się pod powyższymi uwagi, jawne na naciąganie pseudo promocją na granicy prawa! zresztą nie pierwszy raz…: 🙁

• #269357 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

JAK SPRAWDZIC ILE JEST MINUT DARMOWYCH

Przeglądanie wątków odpowiedzi 18
Odpowiedz na: Podwójny Pakiet minut za 5zł w Play
Twoje informacje: