Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Podwójne doładowanie w Tak Taku i Tak Tak Fonie
- Ten temat ma 13 odpowiedzi, 3 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 17 lat, 6 miesięcy temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
Klucznik -
Anonimowy
GośćNARESZCIE NORMALNA PROMOCJA, WIDOCZNIE CHCA ZAMAZAĆ GRUDNIOWA KICHE
-
Anonimowy
GośćPolicz ile było takich "normalnych " edycji. tylko raz troche przekombinowali, za to nigdy tak szybko nie puścili 2 edycji pod rząd więc jest ok
-
Anonimowy
Gośćtez prwada, teraz to sie ludzie rzuca:) jak nie patrzec dostaja 2za1cene:P no i do wykorzystania dowolnego a to najwiekszy plus
-
johnny-18
Członekale w grudniu można było chyba 1 doładowanie zrobić dowolną kwotą? Mi by to pasowało jak mam 2 zł… ;]
-
Anonimowy
GośćCo z promocją grudniową.Ja załadowałem podwujnie a niemiałem tego doładowania które miało być między 2a9 stycznia.Dostaliście tą promoce?
-
Anonimowy
Gośćmam takie pytanko doladawalem za 25 i po 5 minutach znowa za 25, ale moj stan konta powiekszyl sie o 50 zł a nie o 75…o co chodzi? czy to bonusowe doladowanie dochodzi po jakims dluzszym czasie? pozdrawiam
-
Anonimowy
GośćI to mi się podoba, proste zasady, zero ograniczeń w wykorzystywaniu bonusowej kasy i przedłużenie konta. Dobry początek roku w TT
-
Anonimowy
Gośćsuper promocja, lecz nie widze jej na stronach ERY. a z drugiej strony czemu tak kombinuja obnizyli by koszt polaczen i tez by bylo fajnie:)
-
Anonimowy
Gośćkamil == dobrze dostales, doladowales 25 i 25 czyli 50 wiecej dostajesz, 25 za pierwsze i 25 za drugie proste. Pewnie ze to super wiadomosc w dodatku do wydzwonienia w dowolny sposob i za to mega + dla TT
-
Anonimowy
GośćPodwojona ma zostać kwota drugiego doładowania, a nie obydwu. ale to powrót do starych warunków promocji- i również z tego zamierzam skorzystać 😉
-
Anonimowy
Gośćzle przeczytalem, ale to fakt powrot do starych warunkow jest znakomity, co tu duzo ukrywac zrobili jak co roku porzadna oferte.
-
Anonimowy
GośćNIe ma to jak tak tak, jednak i w tym roku zapodali podwojne doladwoanie na starych zasadach i za to ogromny plus
-
Anonimowy
GośćJakby na to nie patrzeć, to w ciągu 2 miesięcy to drugie podwójne doładowanie. Przedświąteczne było trochę "warunkowe", ale ja bez wysiłku zszedłem ze stanem konta. Z tego też zamierzam skorzystać, ale dopiero w lutym.
-
-
AutorWpisy