Start › Forum › Rynek › Wyniki i sprawozdania finansowe › Po I półroczu br. Plus nadal liderem na rynku komórkowym
- Ten temat ma 9 odpowiedzi, 2 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 17 lat temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
Klucznik -
Anonimowy
GośćJak widać Plus ma się dobrze, pomimo, że Play robił wszystko co tylko możliwe, aby zniechęcić klientów do tego operatoa. Jak jest dobrze to po co zmieniać – można rzec:)
-
Anonimowy
Gośćjak ty bys abonentom plusa sprzedawal aktywacje czyli nowe numery zamiast przedluzac umowe to tez byc mial duzo klientow 😛
-
Anonimowy
GośćNajlepsza oferta, najlepszy zasięg, nadajniki nawet w malutkich miejscowościch (nawet u mojej babci w małej wsi!) – nie dziwię się, że Plus ma najwięcej klientów.
Inne sieci mogą brać z Plusa przykład z pomysłowości i dbania o klienta.
-
Anonimowy
Gośćno to faktycznie wyniki mają takie, że tylko pozazdrościć , dla mnie to by wystarczył 1% zysku netto i byłbym happy:)
-
Anonimowy
GośćPo raz kolejny pryska mit o "lawinie" przejść do Playa . Podobne wyniki mają pozostali operatorzy W3 . Mają się więc całkiem dobrze . A "jedynie słuszna" sieć , mimo przymusu "dotacji" przez potencjalnych 50 mln klientów telefonii w Polsce – nadal ponosi straty . Niestety liczenie na dochody z " klientów za 5zł" to kiepska polityka biznesowa .
-
Anonimowy
GośćPodniecacie się Minusem a wiadomo gdzie on was ma hahahahaaaaa dowiecie się przy przedłużaniu umowy i minki wam zrzedną. Ciekawskim powiem już teraz w D:-)U;_)P:_)I:_)E .
-
Anonimowy
GośćSkoro tak dobrze to kiedy zrobią prezent klientom i obniżą stawki skoro MTRy spadły? Zachwycać się tym mogą marketingowcy, bo można dobrze Plusa sprzedać. Klienci niekoniecznie. A strumyczek nowych ludzi płynie sobie spokojnie do Play. Oby to nie była kreatywna księgowość przed sprzedażą.
-
Anonimowy
GośćTo syganał, że doją klienta. Wniosek – należy uciekać. Polecam inną sieć.
-
Anonimowy
Gośćwosq, jako klient pewnie, że bym chciał taniej, ale cena to nie jest wszystko, zresztą o jakich oszczędnościach mowa? ci co przechodzą do play, to moim zdanie głównie telefony "na kartę" a ich wydatki to miesięcznie ok 20-30 zł czyli ok 1 zł dziennie, to jakie będziesz miał niby kosmiczne oszczędności? 10 groszy dziennie? nie rozśmieszaj mnie z tym. play gra o klientów a firma na finansowym minusie i dla mnie wniosek jest jeden – szykują się żeby ich ktoś kupił, ciekawe tylko kto? ktoś z zagranicy czy może Polsat, bo Solorz juz robi wielką konsolidację na rynku
-
-
AutorWpisy