Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Plus: wybierz konsolę (Video)
- Ten temat ma 5 odpowiedzi, 2 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 15 lat, 7 miesięcy temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
Klucznik -
Anonimowy
Gośćz tego co pamiętam to mój xbox ma dysk 120 GB, a tutaj podobno tylko 4 GB, więc chyba kicha!
-
Anonimowy
GośćIle by nie miał branie konsoli u operatora komórkowego jest chyba małym (dużym?!) nieporozumieniem. Ceny są wysokie, do tego trzeba płacić abonament na 24miesiące :/ a taki sprzęt kosztuje w sklepie bez umowy itp z 699zł
-
Anonimowy
GośćTo jest kopiowanie bezmyślne bardzo dziwnej oferty Play, w dodatku cena konsoli jest taka jak na wolnym rynku, więc nie rozumiem po co jeszcze dodatkowo płacić abo.
-
Anonimowy
GośćNie wiem po co Plus wypuszcza takie oferty, przecież to przepłacanie w najczystszej formie. Już lepiej by dali korzystniejsze umowy przedłużające, na pewno cieszyliby się o wiele większym zainteresowaniem.
-
Anonimowy
GośćAle w Play też ceny wcale nie są super jakoś opłacalne. Tutaj także, ceny są jak w sklepie w dodatku jeszcze abonament. Mija się to z celem jak dla mnie. I jest swoistą pomyłką.
-
-
AutorWpisy