Plus podsumowuje rok 2008

Start Forum Rynek Wyniki i sprawozdania finansowe Plus podsumowuje rok 2008

Przeglądanie wątków odpowiedzi 6
  • Autor
    Wpisy
    • #156374 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

W dniu 5 marca br., o godz. 14.00 na specjalnej konferencji prasowej z udziałem Prezesa i Członków Zarządu Polkomtel S.A., firma podsumuje 2008 rok.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #169306 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

prosze zadac pytanie o wolumen transferu danych w od roku 2005 do 2008,rzeczywistego i bilowanego ;-)i jak sie to przekłada na wzrost przychodów z transferu oraz o pokrycie procentowe 3g/edge

• #169307 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Jak będzie okazja obiecyjemy zadać to pytanie. Andrzej

• #169308 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Panie Andrzeju!

Proszę się również zapytać (w razie możliwości) co dalej ze wspaniałą i rozpoznawalną marką Plus? Jakie są wobec niej plany itp.?

Będę bardzo wdzięczny za wszelkie informacje!

• #169309 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Kan: Także Cię proszę, abyś się spytał co dalej z marką Plus. Czy długo jeszcze chcą "zmieniać świat na Plus" (takie było chyba pierwsze hasło reklamowe Polkomtela)?! Sam mam też dość zmieniających się zdań polskich udziałowców tego operatora, na temat raz chęci sprzedania Polkomtela, a raz "doceniania" marki Plus. Ostatnio prezes, Pan Bauc, coś w którymś wywiadzie wspominał o tym, jak cenna jest marka Plus. Ale już "ci" z PSE raz mówią, że chcą pozostać w Polkomtelu, a kiedy indziej, że już nie- i bądź tu "mądry" he he! Ciekawe jak długo będę mógł sobie "mówić: także: "Jakość Plus radość" czy "Jutro zaczyna się dziś"?!;)

• #169310 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

a ja myślę , że Plus jeszcze długo będzie na rynku i nie ma się o co martwic, wstarczy spojrzec na ich nowe promocja, ostanio zobaczyłem w tv nową reklamę, umowa minutowa, bardzo fajna opcja i znowu plus jako pierwszy zaproponował coś takiego polskim konsumentom

• #169311 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

ciekaw jestem tego podsumowania. w końcu to był ciekawy rok, pełen innowacji w plusie. pojawiło się 36i6, pojawiła się umowa minutowa, mumio nas bawiło jak nigdy wcześniej. to wszystko się złożyło jak myślę na całkiem niezły sukces.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 6
Odpowiedz na: Plus podsumowuje rok 2008
Twoje informacje: