Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Plus oddzwania
- Ten temat ma 6 odpowiedzi, 4 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 16 lat, 10 miesięcy temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
Klucznik -
Anonimowy
Gość36.64 ?? to jakaś nowa oferta plusa??
Ja słyszałem tylko o 36i6…??
-
Anonimowy
GośćJak ktos ma duzo minut do plusa i mu one przepadaja nr bok 601102601
-
Anonimowy
GośćTo mnie właśnie bardzo zastanawia. Banki czy doradcy dzwonią na własny koszt mimo że nie są telekomami. Tutaj Plus niby największy operator w Polsce i za taki banał pobiera opłatę. Nieźle… jakby to nie mogło być za free, skoro linie są zajęte to już się straciło na dodzwonienie, jak nie już za nie płacimy to idzie z abonamentu to jeszcze zamawiając rozmowę musimy raz jeszcze dopłacić.
-
LesH
UczestnikŻadna łaska, skoro opłatę za inicjowaną rozmowę z konsultantem BOK system nalicza już od chwili wybrania tej opcji klawiszem i buli się za cały czas oczekiwania, aż któryś wolny się zgłosi, a nie dopiero od momentu faktycznego zgłoszenia. Niech przynajmniej oddzwaniają gratis.
-
maar
KlucznikWlasnie tak jest. Jesli juz zaplaciles za polaczenie z konsultantem a nie chcesz czekac to oddzwonia do Ciebie za ta oplate ktora juz poniosles.
-
Anonimowy
Gośćzadna masa, w orange cos takiego było od lat, mozna bylo skorzystac z opcji callback, miesiac temu z tej opcji zrezygnowali, ciekawe czemu, moze nie zdawalo to egzamninu, nie wiem
-
-
AutorWpisy