Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › PLUS nadal liderem…
- Ten temat ma 9 odpowiedzi, 2 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 17 lat, 4 miesiące temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
Klucznik -
Anonimowy
Gośća jak mam karte plusa od roku jej nie doładowuje i nie używam a jest aktywna i moge odbierać połączenia to sobie mnie licza do tych 14 mln? ;P
-
Anonimowy
Gośćno jasne, że liczą. oabwiam się, że nawet gdybyś nie mógł odbierać to jeszcze przez pewien czas by liczyli 🙂
-
Anonimowy
GośćA moja familia po umowie odpływa do Fresha 🙂
-
Anonimowy
GośćWcale sie nie dziwię. JA mam orange i chcąc przedłużyć z nimi umowę zerknąłem na konkurencje. I tak naprawde tylko plus ma rozsądne pakiety danych do wykupienia w zwykłym abonamencie(np.100MB za 10 zł) na czym mi zależy . Niestety musze zostać z orange bo mam tam całą rodzinę i darmowe rozmowy w sieci . Smutne
-
Anonimowy
GośćMoże i Plus umacnia się na prowadzeniu, ale czy podawane wyniki są rzeczywiście tak dobre? Czy rzeczywiście ma aż taką przewagę nad Orange. śmiem w to wątpić, zwłaszcza że np. Orange "racjonalizowąło" swoją baze użytkowników i to w dosyc drastyczny sposób, czyscili pewnei te nieuzywane a aktywne karty sim. w przypadku Plusa o niczym takim się nie mówi. ponadto "odświeżona" oferta pre paid miała dosyć kiepskei przyjęcie.
-
Anonimowy
GośćHaha ciekawe skąd mają tyle klientów, rewelacyjnej oferty nie maja 😛 Jedno jest pewne, teraz baza klientów będzie im się zmniejszać. Wejście Play Fresh będzie widoczne już w II i kolejnych kwartałach 🙂
-
Anonimowy
GośćTak, twój profil to nie przesadzajmy, to jedna z gorszych ofert na rynku. Gorszy jest chyba tylko TT ze stawką 59gr. Nie ma jak popaść w samozachwyt.
-
Anonimowy
GośćDokładnie tak, oferta Twój Profil nadaje się do porządnego remontu. Nie dość że z taryfikacji co 1bajt zrobili 100kB w pakietach internetowych, to zwiększyli cene sms-a i MMSa. Jeszcze zeby miec tansze polaczenia w sieci czy na stacjonarki, trzeba placic za zmiane profilu;) Hehe, oferta wygląda na tle konkurencji jak wypierdek mamuta:)Wielka mi rewolucja. Muszą z taryfikacji co 100kB przejść do 10kB (jeśli im platforma nie pozwala na 1bajt:), połączyć 2 profile :Taniej do Wszystkich 29gr/Taniej do Plusa 19gr i ustawić możliwość aktywacji pakietów tańszych minut do sieci i stacjonarnych. Wtedy Twój Profil będzie atrakcyjny. Obecna oferta to dno zupełne. Nawet na stronie simplus.pl nie mam mowy o pkakiecie 200min do Plusa za 14zł oraz 60 min do stacjonarek za 6zł. Simplus chyba się wstydzi tej taryfy;)
-
Anonimowy
GośćAle pod jakim względem są liderami? Mają więcej klientów? Możliwe ale chyba liczy się jakość a nie ilość. np. jeśli o segment soho który przynosi wg mnie największe zyski należy nadal do Orange, przynajmniej po ostatnim wprowadzeniu oferty z dużymi pakietami minut
-
-
AutorWpisy