Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Plus liderem komórek do 2014 roku
- Ten temat ma 5 odpowiedzi, 4 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 16 lat, 3 miesiące temu przez
bruno.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
Klucznik -
Anonimowy
GośćDziwne wyniki podano dla PLay ktory ma juz przekorczone 3,5 mln klientow.
-
zypolek
CzłonekPamiętaj, że Play prowadzi politykę generowania jak największej liczby kart, które niestety nie są użytkowane. Pamiętam, że rozdawali już kiedyś darmowe karty, które pewnie były aktywowane, doładowane za 5 zł, a później leżały. Plus nie może być pewien swojej pierwszej pozycji. U tego operatora dzieje się zbyt mało, chyba spoczęli na laurach. W ostatnim czasie Plus przygotował promocję pół na pół, a ja w Tak-taku o połowę koszty obniżam od kilku lat poprzez podwójne doładowania… I podobnie możemy porównywać również inne promocje i elementy oferty.
-
Anonimowy
Gość„W rozbiciu na ilość aktywnych kart SIM”…nic dodac nic ujac..audytorzy maja swoje wytyczne ;-)sądze ze liderem pod wzgledem przychodów to tak-polkomtel liderem ale..
-
Anonimowy
GośćZypolek , ja tam nie rozumiem dlaczego ktoś miałby aktywowac kartę Playa i jej nie używać a uzywac droższych rozwiązań z W3 ? Znaczy co? Ktoś ma w keiszeni TT droższego od PF , aktywuje PF a gada z drożego TT nie uzywając PF ? Przeciez to sie pupy nie trzyma.
-
bruno
CzłonekPoll. TT nie jest droższy. W Hot stawka wyjściowa to 29gr/min, do tego po podwójnych doąłdowaniach można mieć minutę za 15gr/min. Do tego roczna ważność konta- bo terminy ważności się sumują, i do tego za 6 zł 1000 minut w sieci. Do tego jeszcze sms wymienialne na MMSy. Teraz oferta jest kompletna i w moim przypadku- najtańsza, bo taniej nie daje mi nikt z konkurencji.
-
-
AutorWpisy