Plus liderem komórek do 2014 roku

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Plus liderem komórek do 2014 roku

Przeglądanie wątków odpowiedzi 5
  • Autor
    Wpisy
    • #152098 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Według prognoz firmy badawczej Research and Markets Polkomtel, operator sieci Plus i SamiSwoi, pozostanie liderem rynku komórkowego do 2014 r. Polkomtel, będzie mógł pochwalić się 33.6 proc. udziałem w krajowym rynku.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #230804 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Dziwne wyniki podano dla PLay ktory ma juz przekorczone 3,5 mln klientow.

• #230823 Odpowiedz
      zypolek
      Członek

Pamiętaj, że Play prowadzi politykę generowania jak największej liczby kart, które niestety nie są użytkowane. Pamiętam, że rozdawali już kiedyś darmowe karty, które pewnie były aktywowane, doładowane za 5 zł, a później leżały. Plus nie może być pewien swojej pierwszej pozycji. U tego operatora dzieje się zbyt mało, chyba spoczęli na laurach. W ostatnim czasie Plus przygotował promocję pół na pół, a ja w Tak-taku o połowę koszty obniżam od kilku lat poprzez podwójne doładowania… I podobnie możemy porównywać również inne promocje i elementy oferty.

• #230827 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

„W rozbiciu na ilość aktywnych kart SIM”…nic dodac nic ujac..audytorzy maja swoje wytyczne ;-)sądze ze liderem pod wzgledem przychodów to tak-polkomtel liderem ale..

• #230883 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Zypolek , ja tam nie rozumiem dlaczego ktoś miałby aktywowac kartę Playa i jej nie używać a uzywac droższych rozwiązań z W3 ? Znaczy co? Ktoś ma w keiszeni TT droższego od PF , aktywuje PF a gada z drożego TT nie uzywając PF ? Przeciez to sie pupy nie trzyma.

• #230919 Odpowiedz
      bruno
      Członek

Poll. TT nie jest droższy. W Hot stawka wyjściowa to 29gr/min, do tego po podwójnych doąłdowaniach można mieć minutę za 15gr/min. Do tego roczna ważność konta- bo terminy ważności się sumują, i do tego za 6 zł 1000 minut w sieci. Do tego jeszcze sms wymienialne na MMSy. Teraz oferta jest kompletna i w moim przypadku- najtańsza, bo taniej nie daje mi nikt z konkurencji.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 5
Odpowiedz na: Plus liderem komórek do 2014 roku
Twoje informacje: