Plus i Play mają najwęcej pozytywnych komentarzy w prasie i internecie

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Plus i Play mają najwęcej pozytywnych komentarzy w prasie i internecie

Przeglądanie wątków odpowiedzi 8
  • Autor
    Wpisy
    • #150828 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Liderem ilościowym jest Plus, natomiast najbardziej pozytywny wizerunek zyskał Play. Ekspansja tego ostatniego coraz bardziej zagraża dotychczasowym głównym graczom – wynika z opublikowanego Raportu PRESS-SERVICE Monitoring Mediów.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #238607 Odpowiedz
      Iomega
      Członek

Jak widać Plus trzyma się dobrze. Gratulacje takze dla Play.

• #238611 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Sponsorem tego newsa jest Literka P jak Plus

• #238613 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Jakość obsługi Play wcale się nie poprawia. Jeśli ktoś nie wie – to mój komentarz jest w tek kwestii negatywny.

• #238616 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Wszystko zależy od miesiąca, oraz publikowanych ofert. Po drugie jeżeli takie krzykacze są brani pod uwagę jak Ci fanatycy Play to żadne wiarygodne to zestawienie. Merytoryczna treść się liczy. A nie bo mam tani i jest git. A Play dalej góruje w bardzo słabym BOKu… Co do Plusa mega zaskoczenie, przecież wszyscy jeżdżą po nim za oferty i w ogóle. Albo to zestawienie jest sponsorowane, bo o dziwo i Plus i Play wypadli najlepiej 😀

• #238625 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

@nick&nika naprawdę tak często dzwonicie do BOK? Mnie się zdarzyło dzwonić tam 2 razy. Raz żeby wyłączyć pocztę głosową a drugi żeby zapytać o ofertę przedłużenia umowy.

• #238633 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Seven –> wiesz co to nie chodzi o to czy często dzwonimy, ale co kiedy będzie naprawdę trzeba coś załatwić i co ? nie załatwisz i zostaniesz na lodzie z problemem sam… Zresztą znowu w biznesie to jest po prostu rzecz bardzo ważna. Także nie ma co tak tego brać że oo mało się z tego korzysta może nie być tego… Jest to duży minus Play i tyle.

• #238649 Odpowiedz
      Poll
      Członek

Ale przecież to nie jest ranking zadowolenia tylko liczba pozytywnych i negatywnych iformacji na temat każdej z sieci. Jeśli Plus miał kiedyś tam awarię to media o tym wspomniały i zostało to zakwalifikowane jako negatyw , jak wykonał jakiś pozytywny ruch to też o nim napisano, powiedziano, pokazano i dostał pozytywa. Co tu sponsorować? To nic innego jak zestawienie liczby informacjiz podziałem ” na role”. Powtarzam : to nie jest ranking wynikający z ankiety przeprowadzonej na użytkownikach więc wpływu ich zdanie na to nie miało.

• #238710 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Gdyby zmierzyli stosunek pozytywnych komentarzy na takim Onecie w stosunku do Plusa, to statystyki wyglądałyby zgoła inaczej, tak samo na portalach telekomunikacyjnych.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 8
Odpowiedz na: Odpowiedź #238625 w Plus i Play mają najwęcej pozytywnych komentarzy w prasie i internecie
Twoje informacje:

Anuluj