Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Plus i Play mają najwęcej pozytywnych komentarzy w prasie i internecie
- Ten temat ma 8 odpowiedzi, 4 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 15 lat, 9 miesięcy temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
6 grudnia 2010 o 17:21 #150828
Kan
Klucznik -
6 grudnia 2010 o 17:30 #238607
Iomega
CzłonekJak widać Plus trzyma się dobrze. Gratulacje takze dla Play.
-
6 grudnia 2010 o 17:51 #238611
Anonimowy
GośćSponsorem tego newsa jest Literka P jak Plus
-
6 grudnia 2010 o 18:07 #238613
Anonimowy
GośćJakość obsługi Play wcale się nie poprawia. Jeśli ktoś nie wie – to mój komentarz jest w tek kwestii negatywny.
-
6 grudnia 2010 o 18:30 #238616
Anonimowy
GośćWszystko zależy od miesiąca, oraz publikowanych ofert. Po drugie jeżeli takie krzykacze są brani pod uwagę jak Ci fanatycy Play to żadne wiarygodne to zestawienie. Merytoryczna treść się liczy. A nie bo mam tani i jest git. A Play dalej góruje w bardzo słabym BOKu… Co do Plusa mega zaskoczenie, przecież wszyscy jeżdżą po nim za oferty i w ogóle. Albo to zestawienie jest sponsorowane, bo o dziwo i Plus i Play wypadli najlepiej 😀
-
6 grudnia 2010 o 19:19 #238625
Anonimowy
Gość@nick&nika naprawdę tak często dzwonicie do BOK? Mnie się zdarzyło dzwonić tam 2 razy. Raz żeby wyłączyć pocztę głosową a drugi żeby zapytać o ofertę przedłużenia umowy.
-
6 grudnia 2010 o 19:44 #238633
Anonimowy
GośćSeven –> wiesz co to nie chodzi o to czy często dzwonimy, ale co kiedy będzie naprawdę trzeba coś załatwić i co ? nie załatwisz i zostaniesz na lodzie z problemem sam… Zresztą znowu w biznesie to jest po prostu rzecz bardzo ważna. Także nie ma co tak tego brać że oo mało się z tego korzysta może nie być tego… Jest to duży minus Play i tyle.
-
7 grudnia 2010 o 08:00 #238649
Poll
CzłonekAle przecież to nie jest ranking zadowolenia tylko liczba pozytywnych i negatywnych iformacji na temat każdej z sieci. Jeśli Plus miał kiedyś tam awarię to media o tym wspomniały i zostało to zakwalifikowane jako negatyw , jak wykonał jakiś pozytywny ruch to też o nim napisano, powiedziano, pokazano i dostał pozytywa. Co tu sponsorować? To nic innego jak zestawienie liczby informacjiz podziałem ” na role”. Powtarzam : to nie jest ranking wynikający z ankiety przeprowadzonej na użytkownikach więc wpływu ich zdanie na to nie miało.
-
7 grudnia 2010 o 19:54 #238710
Anonimowy
GośćGdyby zmierzyli stosunek pozytywnych komentarzy na takim Onecie w stosunku do Plusa, to statystyki wyglądałyby zgoła inaczej, tak samo na portalach telekomunikacyjnych.
-
-
AutorWpisy
- Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.