Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Play zmieni ceny netto, cena brutto nie ulegnie zmianie
- Ten temat ma 6 odpowiedzi, 3 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 15 lat, 8 miesięcy temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
KlucznikOd 1 stycznia 2011 r. nastąpi zmiana podatku VAT za usługi telekomunikacyjne ze stawki 22% na stawkę 23%. Zmianie nie ulegnie cena brutto za minutę rozmów krajowych i międzynarodowych, SMS, MMS oraz transmisję danych – poinformowal na swoim blogu rzecznik Play Marcin Gruszka.
-
Anonimowy
GośćSuper, wspaniała wiadomość na święta 😉
-
Anonimowy
GośćBrawo Play!
-
Anonimowy
Gośćtroszke sciema z tym ze podwyzke wezma dla siebie. Chodzi mi o abonament. Wiekszosc ludzi i tak nie wykorzystuje bardzo duzej ilosci minut ktore maja w abo tak wiec chyba woleli by stara oplate brutto za abonament a nie jeszcze wiecej minut ktore jak wiemy nie przechodza na kolejne okresy rozliczeniowe. Ale tak wlasciwie podwyzka tego vatu jest tak mala ze nie ma o czym specjalnie dywagowac.
-
Anonimowy
GośćMoże przeoczyłem , lecz chyba nie było oficjalnej osobnej wiadomości o zmianach bonusu po każdym doładowaniu w usłudze „Nielimitowane rozmowy i SMS-y w Play
Wartośc doładowania
5-9 zł -ważność 5 dni
10-29 zł -ważność 10 dni
30-49 zł -ważność 30 dni
50 zł i więcej 50 dni
To dość radykalne – niekorzystne zmiany -
Anonimowy
GośćJa osobiście ten 1% to mam gdzieś.Płacę 49,50 zł abonamentu to zapłacę 50 zł.To powinni mi dodac nie całe dwie minuty licząc po 0,29 zł.Czyli będę miał 502 minuty których pewnie i tak nie wykorzystam,bo przeważnie mi zostaje kilka i przepada.
-
Anonimowy
GośćDobra informacja, trzeba być przygotowanym na mniejsze promocje w przyszłym roku, zmniejszanie bonusowych doładowań. Gdzieś im ta kasa ucieknie i coś będą musieli zrobić, żeby zarobić.
-
-
AutorWpisy